Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Érdemes a mai világban esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes a mai világban esküvői ruhára költeni?

Figyelt kérdés

Szeretnék esküvőt,de bizonyos anyagi kereteken belül...

Nézem az esküvői ruhákat és sokallom az árát egy alkalomért kiadni csak a ruhára 20 vagy 30ezer Ft-t és ezezk még akciós ruhák..Persze énis szeretnék szép menyasszony lenni,de sokallom érte...Vélemény? Nektek milyen ruhátok volt?Ár? Csak egyszerű anyakönyvi esküvőt szeretnénk vagyis nem templomosat és csak a szűk család lenne kb 10ember ebben bennevan a jegyespár is és a tanúk is..Ilyen esetben lényeges menyasszonyi ruhára külön kiadni pénzt vagy feleslegesnek tartjátok???

Főként olyanok válaszára vagyok kíváncsi akik kis esküvőt akarnak vagy kis esküvőjük volt:) 22/L

2012. okt. 24. 18:06
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
68%
Nem. Soha többet nem használod. Olyan, mint az új autó, vagyis ha kihozod a szalonból, már lényegsen kevesebbet adnak érte. Csak ráfizetsz, ha veszel.
2012. okt. 24. 18:15
 2/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm az őszinte választ!!:)

Jöhetnek még más vélemények is minden vélemény érdekel!!!:)

2012. okt. 24. 18:16
 3/36 anonim ***** válasza:
91%

Egy kicsit meglepődtem, hogy sokallod a 20-30 000 Ft-ot esküvői ruhára abban az értelemben, hogy általában a menyasszonyi ruhák kölcsönzése 80-100 000 Ft-ba meg még drágábba szoktak kerülni.

Nekünk annak idején szintén nem volt templomi esküvőnk, csak hivatali, de 100 személyes lagzink volt a házasságkötést követően vacsorával, menyasszonytánccal meg mindennel. Hagyományos vidéki esküvőm volt, szóval nekem rendes menyasszonyi ruhám volt, de nagyon örültem, hogy 38000 Ft-ért sikerült megkapnom. Én ezt nagyon jónak találtam.

De persze nem kötelező. Főleg, ha nem akartok nagy lagzit és amúgy tényleg csak porosodik. Ilyen esetben egy szép ruha, amit máskor is fel bírsz venni vagy egy kosztüm is szép és megfelelő lehet.

2012. okt. 24. 18:23
 4/36 anonim ***** válasza:
72%
Nekem is ilyen esküvőm volt. Kosztümben. Fehér habos-babos ruhában hülyén is éreztem volna magam, viszont így a kosztümöt azóta is hordom (a munkám megköveteli).
2012. okt. 24. 18:25
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is csak polgári esküvőnk volt, és csak a szűk családdal. Nekem húszezerért varrt egy gyönyörű ruhát egy varrónő. Fehér csipke volt, ha nem is klasszikus menyasszonyi ruha, de több, mint egy sima alkalmi. Szóval nem lógtam ki annyira a többi menyasszony közül, akik akkor esküdtek. :). Később át lett alakítva olyan alkalmi ruhává, amit fel lehet venni pl. bálba. Én nem bántam meg, hogy nem klasszikus ruhám volt.
2012. okt. 24. 18:28
 6/36 anonim ***** válasza:
81%
Ha kis esküvőt tartotok, valóban teljesen szükségtelen 5 számjegyű összeget kiadnod egy ruhára. Arról nem is beszélve, hogy ami erre az alkalomra illik, sokkal alacsonyabb áron is megkapható.
2012. okt. 24. 18:40
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg vehetnél egy fehér (esetleg tört fehér) estélyi ruhát és azt máskor is fel tudod venni.
2012. okt. 24. 18:41
 8/36 A kérdező kommentje:

Köszi minden választ!!!:)

Nyugodtan jöhetnek még:)

Én arra gondoltam,hogy egy szép fehér ruha ami elegáns és nőies tökéletes lenne nekem...de még nem döntöttem el,hogy mit szeretnék...:) Azért tűnik praktikusabbank egy szép de nem kimondottan eskűvői ruha,mert azt utána máskor is fel lehet venni,de egy menyasszonyi ruhát nem..és tele van az internet használt már viselt menyasszonyi ruhákkal sok esetben annyiért akarják eladni mint amennyiért ők vették...kölcsönözni meg pláne nem akarok...:)

2012. okt. 24. 18:41
 9/36 anonim ***** válasza:
86%

Nekünk kéttanús polgári esküvőnk lesz, viszont rendes menyasszonyi ruha lesz rajtam :) Nem a násznépnek öltözöm ki, hanem a páromnak és az alkalomnak, márpedig az is menyasszony, akinek kicsi esküvője van! Direkt összegyűjtöttünk rá egy nagyobb összeget, hogyha beleszeretek egy ruhába, ne az ára tartson vissza!

De ha te nem tartod fontosnak, ne legyen menyasszonyi ruhád! Én utálom a kosztümöket, szóval nem lennék képes abban esküdni, de másnak az a vágya. Legyen úgy, ahogy szeretnétek! :)

2012. okt. 24. 18:43
 10/36 A kérdező kommentje:

Mindenkit felpontoztam!!!!:)

Írhattok még nyugodtan...:)

2012. okt. 24. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!