Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes a mai világban esküvői ruhára költeni?
Szeretnék esküvőt,de bizonyos anyagi kereteken belül...
Nézem az esküvői ruhákat és sokallom az árát egy alkalomért kiadni csak a ruhára 20 vagy 30ezer Ft-t és ezezk még akciós ruhák..Persze énis szeretnék szép menyasszony lenni,de sokallom érte...Vélemény? Nektek milyen ruhátok volt?Ár? Csak egyszerű anyakönyvi esküvőt szeretnénk vagyis nem templomosat és csak a szűk család lenne kb 10ember ebben bennevan a jegyespár is és a tanúk is..Ilyen esetben lényeges menyasszonyi ruhára külön kiadni pénzt vagy feleslegesnek tartjátok???
Főként olyanok válaszára vagyok kíváncsi akik kis esküvőt akarnak vagy kis esküvőjük volt:) 22/L
21:48-as vagyok!
Pontosan, mint utánam is kifejtették: egyszer jó/kell az életben igazi hercegnőnek éreznie magát egy nőnek!
Biztosan ismeritek azt az érzést, amikor egy eseményre kicsit jobban kiöltöztök, szebben sminkeltek stb. Amikor a kedvenc parfümötök van rajtatok, vagy az új, gyönyörű melltartótok, szóval valami olyan plusz, amitől egy nő jól érzi magát a bőrében,sugárzik, még ha nem is látják mások, hogy mitől. Pl. én max. félévente megyek el fodrászhoz - akkor is sajnálom azért rá a pénzt - de utána kijönni tőle, gyönyörű, új, ápolt hajjal, noh, azt nem lehet megfizetni és utána már cseppet sem bánom! Értitek? :)
már miért lenne az gáz, ha az ember egy nagyzolásmentes, költséghatékony, ámde ízléses, kényelmes nyári ruhában szeretne férjhezmenni?
nekem sem lenne szívem 100ezreket költeni egy darab pamutra/műszálra/selyemre.
pláne, ha szűk körű az esküvő. marha viccesen néz ki, hogy ott a nagy habosbabos gúnya, mögötte meg 5 ember mosolyog a képen.
nem azt mondom, hogy másnap abban megyek dolgozni, max valami szintén különleges alkalomra érdemes felvenni, hogy megmaradjon, de ne érezze azt az ember, hogy na, ez is csak méregdrága porfogó.
bizonyítja ezt az is, hogy a vatera tele van ilyen ruhákkal.
lehet, hogy azért mondom ezt, mert utálok nagyzolni, feltűnősködni. ez valahol talán önzőség is a habosmenyasszonyok részéről, hogy mindenki rájuk figyeljen, őket irigyelje.
pláne manapság, mikor mindenki túl akar tenni a másikon valamivel. pont attól lesz emlékezetes, hogy nem klasszikus menyasszonyi ruha, hanem valami formabontó, hagyományoktól eltérő darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!