Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Érdemes a mai világban esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes a mai világban esküvői ruhára költeni?

Figyelt kérdés

Szeretnék esküvőt,de bizonyos anyagi kereteken belül...

Nézem az esküvői ruhákat és sokallom az árát egy alkalomért kiadni csak a ruhára 20 vagy 30ezer Ft-t és ezezk még akciós ruhák..Persze énis szeretnék szép menyasszony lenni,de sokallom érte...Vélemény? Nektek milyen ruhátok volt?Ár? Csak egyszerű anyakönyvi esküvőt szeretnénk vagyis nem templomosat és csak a szűk család lenne kb 10ember ebben bennevan a jegyespár is és a tanúk is..Ilyen esetben lényeges menyasszonyi ruhára külön kiadni pénzt vagy feleslegesnek tartjátok???

Főként olyanok válaszára vagyok kíváncsi akik kis esküvőt akarnak vagy kis esküvőjük volt:) 22/L

2012. okt. 24. 18:06
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Pl varrónővel tudnál ehhez hasonló fazont csináltatni (persze fehérben): [link]

Csak ne mondd meg, hogy esküvőre lesz, mert akkor a dupláját kérik :D

2012. okt. 24. 19:51
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Nekünk sem volt nagy esküvő(20-an voltunk a vacsin),de én menyasszonyi ruhát szerettem volna.

Nem tudom milyen az alkatod stb.de azért én megadnám a módját,mégha 2 tanus is és fehérben,ekrüben lennék.

Ezek pl. Nem is drágák,de talán alkalomhoz illőek.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. okt. 24. 20:02
 23/36 anonim ***** válasza:

Ha van pénzed és akarsz költesz rá, amennyit tudsz, ha nem, akkor nem. Ennyire egyszerű.

Nem másnak kell megfelelned, ez a jegyespár döntése.

2012. okt. 24. 20:15
 24/36 anonim ***** válasza:

Pl szerintem ez a ruha valami gyönyörű :).

[link]

Ha megtalálod hozzá a jó anyagot, egy varrónő viszonylag olcsón megvarrja. Esetleg készíttethetsz hozzá egy másmilyen színű szalagot a derekára (mondjuk türkizt... jajj, már látom is magam előtt :D), és nyáron felveszed egy türkiz szandállal vagy táskával, és máris nem esküvői ruha feelingje van.

2012. okt. 24. 21:28
 25/36 anonim ***** válasza:
68%

Ne haragudjatok, hogy ilyet írok, de furcsállom, hogy minden második válaszoló a kosztümöt ajánlja. Értem a helyzetet és a válaszoló hozzáállását, de!

Szerintem az esküvőnek - és az esküvői ruhának - épp az a szépsége, hogy csak egyszer történik meg (jó esetben), életünk egyik legszebb napján. El sem tudnám képzelni, hogy azt a ruhát bármikor, bárhová még felvegyem, fel tudjam venni... Nem volna soha olyan méltó alkalom rá - nem még melóba hordani ugyanazt a kosztümöt -, ami felülmúlhatná azt a napot. Maximum, de nagyon maximum csak alkalmi ruhának meghagyva, de akkor is max. a gyerekem keresztelőjére vagy egyéb, hasonlóan nagy kaliberű eseményre volnék hajlandó felvenni.

Szerintem, bárhány fős esküvőről van szó, az alkalomnak, és így a ruhának nagy jelentősége van.

(Egyébként, kérdező: való igaz, a nászút kettőtök élménye volna ugyanennyi pénzen, de ezt a napot már nem hozhatod vissza. Vsz. legyen ruha és legyen szerény nászút - később, ha megadatik még elmehettek többször is hosszabb nyaralásra kettesben.)

2012. okt. 24. 21:48
 26/36 anonim ***** válasza:
80%

Én valószínűleg rosszúl lennék ha kosztümben kéne esküdnöm. Ez egy nagy nap amikor mindenki rád figyel te vagy a középpontba , fiatal vagy nehogy már kosztümbe esküdj. Apám újdonsült felesége esküdött abba , ő 53 éves.. Találsz sokkal jobbat is csak jól szét kell nézni. :) Én biztosan idejében elkezdek takarékoskodni, hogy azon a napon mikor a választottammal össze kötöm az életem ,én legyek a legszebb. :) Hatalmas " habos-babos " ruhát szeretnék. :D

L/22

2012. okt. 25. 01:17
 27/36 anonim ***** válasza:
63%
Egy ismerősünk második 2 tanús esküvőjét szabadidő ruhában nyomta le menyasszonyként :D
2012. okt. 25. 08:32
 28/36 anonim ***** válasza:
76%

Ez személyfüggő :)

Valakit nem érdekel miben lép oltár elé, valakit igen.

Az viszont biztos, hogy nekem egy gyönyörű esküvői ruhám lesz majd bármennyit is kell majd rá gyűjtögetnem...ez minden vágyam :)

Persze megértem azokat is akik nem szeretnének szászezreket költeni menyasszonyi ruhára...egy szép fehér koktélruha is megfelel :)

2012. okt. 25. 11:38
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

én egy kicsit ki fogok lógni a sorból. Nekem rendes menya ruhám volt, 110-ért béreltem akciósan a menyecske ruhával és kiegészítőkkel együtt. Sokalltam a pénzt érte, sajnáltam is egy kicsit, de megérte az eredményt. Sajnos elég túlsúlyos vagyok, nem állt volna jól egy sima estélyi. Én mindig is vágytam szép esküvői ruhára, hogy nekem is legyen, egyszer érezzem magam szépnek. Drága mulatság volt, de nem bántam meg. Volt templomi is, lagzi is, és igen, végre szépnek éreztem magam.

Nincs semmi baj azzal, ha egy nem hagyományosat választasz, a lényeg, hogy jól érezd magad benne :) Viszont szerintem 20-30 ezret azért ne sajnálj az esküvői ruhádra, bármilyen is lesz :) Akkor se, ha egyszer használatos, mégis csak az esküvőd :) Sok boldogságot! :)

2012. okt. 25. 11:46
 30/36 anonim ***** válasza:
81%

Két tanús esküvőnk lesz jövő tavasszal, és a legszívesebben farmerban esküdnék (akkor is ugyanolyan boldog nap lesz).

Ha mégsem ezt a verziót választjuk, akkor egy olcsó és egyszerű alkalmi ruhát fogok választani, abban is lehet csinos az ember :)

2012. okt. 25. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!