Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nem probléma az ilyen esküvői ruha?
Figyelt kérdés
Hasonlókra gondoltam, nem akarok feltűnősködni, így is egyszerű nyári esküvőt tervezünk, csokor helyett is egy szál margarétát szeretnék és egy egyszerű feltűzött hajat (ahogy a 2. képen is látható) Ha valaki a pénz miatt mondaná ezek a ruhák sem sokkal olcsóbbak, mint egy nagy menyasszonyi ruha :)
2012. szept. 22. 16:05
1/21 anonim válasza:
Az első szép,de egy kicsit olyan,mintha beleolvadna a függönybe.
2/21 anonim válasza:
nem vagyok férfi, de az első kép szerintem nagyon szép ruha.
3/21 anonim válasza:
lány vagyok de remélem nem baj h leírom a véleményem:) nekem nagyon tetszik mind a kettő választani sem tudnék biztos nagyon szép leszel benne és a barátodnak is tetszeni fogsz hidd el mindegy milyen ruhád lesz :)
4/21 anonim válasza:
Nekem is jobban tetszik az első!!!!
5/21 A kérdező kommentje:
Igen :) Azt akarom,hogy már maga is meglepődjön. Szerintem az egyszerűség néha több :)
2012. szept. 22. 16:08
6/21 anonim válasza:
7/21 A kérdező kommentje:
2012. szept. 22. 16:15
8/21 anonim válasza:
:D
és ez nem tetszik?
Tengerpartra tök ideális szerintem
és iszonyat gyönyörű
Persze a tieid is azok és biztos nagyon szép leszel majd;)
9/21 anonim válasza:
A második ruha szerintem gyönyörű. Én is hasonlót szeretnék majd az esküvőmre.
10/21 A kérdező kommentje:
ÚÚúúh, amit linkeltél nekem az gyönyörű, köszönöööm!! :)) Ez ilyen tündéres, nimfás stílus :) Gyönyörűűű :)
2012. szept. 22. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!