Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Férfiak! Nem probléma az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nem probléma az ilyen esküvői ruha?

Figyelt kérdés

Hasonlókra gondoltam, nem akarok feltűnősködni, így is egyszerű nyári esküvőt tervezünk, csokor helyett is egy szál margarétát szeretnék és egy egyszerű feltűzött hajat (ahogy a 2. képen is látható) Ha valaki a pénz miatt mondaná ezek a ruhák sem sokkal olcsóbbak, mint egy nagy menyasszonyi ruha :)

[link]

[link]

2012. szept. 22. 16:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Mindegyiket megnéztem.

A kérdésben szereplők közül választanám az elsőt.

Beleszerettem.

2012. szept. 22. 16:25
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Semmi baj nincs az egyszerűséggel, én is szeretem a letisztult formákat és nem vonz az agyoncicomázottság. De a ruhák, amik a kérdésedben szerepelnek, rondák. Mint tehénen a gatya, úgy néznek ki egy vékony nőn. Ha te teltebb vagy, akkor lehet jól állnának, de ha olyan az alkatod, mint a képeken szereplő nőknek, akkor felejtsd el.
2012. szept. 22. 16:30
 13/21 anonim ***** válasza:
7%
Ha a párom ilyen esküvői ruhának egyáltalán nem nevezhető valamiben állna elém az oltárnál, én abban a pillanatban lemondanám az egész ceremóniát! Mind a kettő szörnyű! És egyáltalán nem esküvőre valóak!
2012. szept. 22. 16:34
 14/21 A kérdező kommentje:
Ennyire vékony vagyok, csak a melleim nagyok jóval.
2012. szept. 22. 16:35
 15/21 A kérdező kommentje:
Ja, te ezért elhagynád az asszonyt? Ch....
2012. szept. 22. 16:36
 16/21 anonim ***** válasza:

Abban egyetértünk, hogy egy tengerparti esküvőhöz nem illik a habos ruha, de egy elegáns letisztult forma sem. Értem azt, lágyabb anyagút érdemes választani, ami szépen mutat akkor is, ha "felkapja" egy szellő. Na mindegy... A kérdésedben szereplők nekem nem tetszenek egyáltalán. Az első olyan, mintha valami kleopátra film jelmeze lenne, a második meg egy átlag nyári ruha, ennél azért különlegesebbet választanék, ha már esküvő. Néhány link, ami parthoz illő, még is elegáns, szerintem esküvőre való viselet:

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. szept. 22. 16:48
 17/21 anonim ***** válasza:
Anyukámnak hasonló volt, mint a 2. képen. Szerintem jól néz ki, egy ilyen egyszerű ruha is lehet nagyon csinos, főleg ha jól is áll, nem kötelező abroncsos csillivillis ruhában esküdni.
2012. szept. 22. 16:48
 18/21 anonim ***** válasza:
Szép nagyon mindkettő, de a 2.-kal nekem az a bajom hogy a mell alatti varrás alakja miatt (lefele megy a hónalj fele) olyan hatást kelt optikailag, mintha lógna a melle a nőnek, formátlan... pedig nyilván nem az, de szerintem nem előnyös. Az első viszont nagyon szép dekoltázst adhat ha nincs nagyon pici melled.
2012. szept. 22. 16:49
 19/21 anonim ***** válasza:
Az első ruha szuper! Én is ilyen egyszserű ruhában mentem férjhez.
2012. szept. 23. 11:04
 20/21 anonim válasza:

(lány vagyok) nekem nagyon tetszenek az ilyen ruhák! ha már összeházasodtok a pároddal, akkor elég jól ismeritek egymást, úgyhogy tudod, mennyire szereti a "spontán, giccs nélküli dolgokat"

mivel az én barátom utálja a felhajtást, balatoni "mezítlábas" esküvőt tervezek :)

2012. okt. 5. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!