Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nem probléma az ilyen esküvői ruha?
Hasonlókra gondoltam, nem akarok feltűnősködni, így is egyszerű nyári esküvőt tervezünk, csokor helyett is egy szál margarétát szeretnék és egy egyszerű feltűzött hajat (ahogy a 2. képen is látható) Ha valaki a pénz miatt mondaná ezek a ruhák sem sokkal olcsóbbak, mint egy nagy menyasszonyi ruha :)
Mindegyiket megnéztem.
A kérdésben szereplők közül választanám az elsőt.
Beleszerettem.
Abban egyetértünk, hogy egy tengerparti esküvőhöz nem illik a habos ruha, de egy elegáns letisztult forma sem. Értem azt, lágyabb anyagút érdemes választani, ami szépen mutat akkor is, ha "felkapja" egy szellő. Na mindegy... A kérdésedben szereplők nekem nem tetszenek egyáltalán. Az első olyan, mintha valami kleopátra film jelmeze lenne, a második meg egy átlag nyári ruha, ennél azért különlegesebbet választanék, ha már esküvő. Néhány link, ami parthoz illő, még is elegáns, szerintem esküvőre való viselet:
(lány vagyok) nekem nagyon tetszenek az ilyen ruhák! ha már összeházasodtok a pároddal, akkor elég jól ismeritek egymást, úgyhogy tudod, mennyire szereti a "spontán, giccs nélküli dolgokat"
mivel az én barátom utálja a felhajtást, balatoni "mezítlábas" esküvőt tervezek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!