Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői ruha probléma?
Figyelt kérdés
Nemsokára bejelentkezünk az anyakönyvi hivatalnál esküvőre(12 év és egy gyerek után). Szimpla két tanús esküvő lesz hétköznap. Egyikünk sem akar szép ruhában esküdni mert azok nem mi lennénk.Arra gondoltunk hogy farmert veszünk fel mind a ketten, a párom egy inget hozzá, én meg egy csinosabb felsőt.2012. szept. 20. 15:29
1/9 anonim válasza:
Mi a probléma?:)
Ha nektek így kényelmes,így csináljátok.
4/9 anonim válasza:
hol a probléma?
Barátnőmék is igy esküdtek meg,mi voltunk párommal a tanuk (farmerban,ingben a fiuk,mi csinosabb felsőben)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:-)))
2012. szept. 20. 18:40
6/9 anonim válasza:
Te tudod, de ez egy ünnepi alkalom mégiscsak, színházba se veszünk fel farmert csak azért mert nekünk így kényelmes, nem illik.
7/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mi illik,de inkább azt a pénzt az egyéves lányomra költöm:-)most voltunk nyáron esküvőn,konkrétan a párom húgáén, és "csak"másfél millió volt a lagzi...ebből a ruha 140 ezer...hát köszi inkább másra költöm a pénzem és szerintem így is boldog leszek ....csak a véleményekre voltam kíváncsi és arra,esetleg más is esküdött e így:-))köszi mindenkinek
2012. szept. 21. 11:18
8/9 anonim válasza:
Szerintem igaza van az utolsónak abban, hogy farmerban nem illik. Végülis ahogy gondoljátok, de nincs egy kosztümöd amit felvehetnél?
Nem kell új ruhát venni, ezt teljesen meg is értem, hogy nem akarsz. De a farmer kicsit furcsa. Egy fekete naci is elég lenne. Valamibe elmentetek a lagziba is, amit a párod húgáék rendeztek.
Nem ünnep egy ilyen esemény számotokra? Vagy csak legyen meg a papír, azt kit érdekel?
Érdekel, hogy miért érzitek nyűgnek ennyire és házasodtok össze mégis.
9/9 A kérdező kommentje:
igen...valamiben elmentünk az esküvöre de a polgári után már öltöztünk is át mint mindenki más egy kényelmes ruciba.az esküvő pedig nem nyűg csak nem a ruhát éfzem az egészben a legfontosabbnak,hanem azt hogy ennyi idő után is boldogok vagyunk.....a lányomat 11 év után szültem...más ennyi idő után már válik mostanság... én meg most esküdök...ez van.szóval nem a ruha számít mint már írtam .....csak érdekelt a mások véleménye illetve hogy más is így gondolkodik e vagy sem.
2012. szept. 23. 04:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!