Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esküvői ruha illene nekem?
Segítségeteket szeretném kérni,hogy a belinkelt képen én vagyok:)
Jövő májusban lesz az esküvőm és szerintetek milyen ruhát válasszak?(90F-es melltartót viselek)
És fejér megyében van olyan ruhaszalon ahol kapok magamra ruhát?
Igazán sokat nem tudok segiteni, csak annyit tanácsolnék, hogy pánt nélkülit semmi esetre se vegyél, mert az állandóan le akarna csúszni és rángathatod egész idö alatt.
Mindenképpen vagy nagybaakasztósat vegyél, vagy olyat, ami rövidujjú vagy esetleg ujjatlan.
Ezen kivül ne akarsz abroncsosar vagy aminek bö a szoknyarésze, mert az szélesit. Valami olyasmi, ami kiemeli a derekadat (mert az szép vékony), elönyös lenne.
De a legjob, ha elmégy több szalonba, ahol fel tudsz próbálni több ruhát és megengedik, hogy elfényképezzen valaki (barátnö) benne - hátulról is!
Nem tudom, milyen magas vagy, de ha alacosnyabb, akkor ez nagyon lenyom.
A felsörésze szerintem jól állna, de a szoknyarésznek inkább nem bövülöst választanék, hanem inkább egyenesebbet és olyat, aminél a csipödön nem megy szabásvonal keresztben vagy ferdén, mert az szélesiti.
Olyat keress, ami viszonylag szűk felül vagy mell alatt szabott, nem kivágott a mellrésznél, és nem abroncsos, hanem szűkebb a szoknya része és földig ér. Fogsz találni, szalonokban, kezdj el már most nézelődni. És tényleg fényképezd magad, hogy otthon tudj válogatni hogy melyik a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!