Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki rendelt már esküvői ruhát interneten www.candiny. Co.hu weboldalról? Van e valamilyen tapasztalata? Ha valaki tud segíteni ebben megköszönném!
Nem tudom te hogy vagy vele, de azért az esküvőjén szerintem minden menyecske szeretne a leges legjobban kinézni.
Nyilván a neten is gyönyörű ruhákat lehet találni, de a szalonban az esküvő napja előtt nem sokkal van az utolsó próba. Akkor hozod el a ruhát ill. rád is igazítják. A netről rendeltet ki igazítja rád, hogy a nagy napon úgy álljon rajtad, mint amit rád öntöttek?
Na meg mikor még csak próbálgatni mentem, akkor elsőnek olyat próbáltam, ami a vállfán nagyon tetszett. Rajtam viszont valahogyan nem volt az igazi. Aztán a szalonos nő kérte, hogy próbáljak egy olyat is amit ő mutat, még ha nem is tetszik annyira. Felvettem, és csak ámultam és bámultam mikor a tükör elé álltam. Anyumnak is elakadt a lélegzete olyan húúú volt.
Szerintem menj el ruhaszalonba próbálj fel pár ruhát, vagy ha már kinéztél egyet akkor egy hasonló szabásút, és akkor biztosra tudsz menni.
Mert az előttem szólalókkal egyetértve, velem is fordult már elő, hogy máson gyönyörű meg vállfán nekem meg szörnyen állt.
Az oldalt megnéztem, elég korrekt, a rendeléssel biztosan nem lesznek gondok.
Gratulálok!
Kedves Kérdező!
Semmi esetre se rendelj a Candiny-től!!! A füredi Anna-bálra szerettem volna egy gyönyörű fehér ruhát venni tőlük, remek áron kínálták a ruhát szóval gondoltam bevállalom. Az egy dolog, hogy a csomag lekéste az egész eseményt, pedig hónapokkal előtte rendeltem, de ami a zacskóban volt , az KÖSZÖNŐVISZONYBAN sem volt a képen látható ruhával. Durva, szar minőségű tüllre volt valami hasonló, de sokkal igénytelenebb hímzés rácseszve, a cipzár a háton egy előrehajlástól szétesett... Az egész ruha úgy ahogy van egy nagy csalódás volt és nagyon drága tanúság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!