Két babakocsi között hezitálunk: Pierre Cardin PS 692, vagy Touragoo mercury all in one. Van esetleg valakinek tapasztalata bármelyik kocsival kapcsolatban? Megköszönném ha írnátok!
Nekem a PC682-es van! Én szeretem! Egy negatívuma van szerintem, hogy elég kicsi a mózes rész, a kisfiam hamar kinőtte. Bár ő nagy baba volt :)
Nálunk elég hepehupásak a járdák, de nincs gondom a kerekével sem.
Mi nagyon nehezen döntöttük el hogy milyen babakocsit vegyünk, én nem bántam meg, hogy emellett döntöttünk!
Szia! Én is megnéztem mindkettőt.
A PC-nál azt olvastam, hogy a sportülésnél a háttámla együtt mozog az ülőfelülettel, így alakítható ki egy fekvőhelyzet.
Én ezt úgy értelmezem, hogy ha a háttámlát döntöd, akkor a gyerek lába az égnek áll.(???) Vagyis nem vízszintesen fekszik. Erre az előző h.szóló talán tudná a választ. Ha ez így van, akkor inkább a másikat választanám. Egyébként jónak tartom ezt is!
Nekünk is ps682 volt. A mózest valóban egy irányba lehet csak a vázra rakni, de ezzel nem is volt bajom, hisz még picike volt a fiam, és mindig láttam. 5 hónapos koráig fért el benne normálisan, utána hordozóval használtuk, vettünk hozzá azt is, imádtam, hogy kocsiból kivéve, csak rápattintottam a vázra, és ébredés nélkül mehettünk tovább. A sport rész hátránya, hogy ha lefekteted, valóban "égnek" áll a gyerek lába, ettől függetlenül a fiam így is elaludt benne egy darabig. Téli a fiam, viszont én hóban egyáltalán nem tudtam tolni az első kisebb kerekek miatt, állandóan elakadt a hóban, így 1 év után (az volt a második telünk) eladtam.
Szerintem próbáld ki boltban mindkettőt, és utána dönts.
Köszi a válaszokat! A touragoo-t tudjuk itt Sopronban megnézni, kipróbálni sajnos a 692-es modell legközelebb Győrben van a babycenterben, itt csak a 682-est lehet megnézni :S
Félő, hogy a PC nem lesz jó nekünk, mivel nagy baba várható, aki aug. elején születik. Ha 5-6 hónapig tudom a mózesbe tenni, mi lesz velem még jövő év elején amikor hideg van...?? Vagy teljesen mindegy, egy mózesbe se fog beleférni tovább?
A válasz írója 92%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:49
Nekem augusztus végén született a fiam 4 kg-val 52 centivel, szerintem ő nagy baba. :) Áprilisban raktuk át a sportrészbe, akkor hosszában még éppen elfért benne. Addigra ért el oda, hogy ő már szeretett volna nézelődni is, tehát már nem kellett neki, hogy teljesen vízszintben feküdjön állandóan, meg jó idő is lett (a mózesrész nyilván zártabb), így én akkor raktam át. Ha nagyon szükséges lett volna azért még 1-2 hónapot ki lehetett volna húzni a mózessel. Télen beöltöztetve is be tudtam rakni, bár az igaz, hogy mellé már nem fért semmi, de nem is volt rá szükség, annyira pont jó volt, hogy kényelmes maradjon, pedig én úgy használtam, hogy a gyerek alatt egy pléd volt, amire ráfektettem és úgy lehetett összecipzárazni elől. Szóval rendesen ki volt bélelve a kocsi! :) Egyébként tényleg érdemes a boltban kipróbálni akár több félé is, hogy lásd milyen irányítani, fordulni vele, esetleg milyen a rugózása, mennyire tudod megemelni. Ha nincs a boltban PS 692, attól még hasonló lehet hogy van.
Sok sikert a megfelelő babajárgány kiválasztásához! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!