Két babakocsi között hezitálunk: Pierre Cardin PS 692, vagy Touragoo mercury all in one. Van esetleg valakinek tapasztalata bármelyik kocsival kapcsolatban? Megköszönném ha írnátok!
Én sem hiszem, hogy 5-6 hónaposan még elvan a mózesben fekve. Az én lányom már 3 hónaposan emelgette a fejét, az Istennek nem maradt meg vízszintesben.
A sport részre teszel lábzsákot, alá takaró, + a gyereket jól felöltözteted, és nem fog fázni!
Sziasztok!
Mi vettünk egy Touragoo Track babakocsit [link]
és bele egy mózeskosarat,
Ez így nagyon jó párosítás lett! A babakocsinak nem bolygósítható a kereke, a tolókar viszont könnyen átfordítható, így mindig úgy tolom a kocsit, hogy a szél ne fújjon bele. Most még a mózeskosárral használom, a lányom két hónapos. Nagyon szereti a mózeskosarat, napközben is benne alszik. Nagyon praktikus, mert ha megyünk a nagyszülőkhöz, akkor csak mózest visszük, és jókat alszik benne. Lecipzározhatóak az oldalai, így ha kinyitom olyan mint egy nagy takaró, tisztába is tudom tenni rajta.
Én próbáltam úgy választani, hogy még télen is kitehessem a levegőre aludni, és elférjen benne.
Nekem nem volt fontos az, hogy a hordozót rátehessem a vázra, mert szerintem nem jó a babának hosszú ideig a hordozóban. (a lányom nem is szereti a hordozót, a babakocsit viszont nagyon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!