Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen térdig érő ruha állna jól egy kicsit ducibb koszorúslánynak?
160 centi magas vagyok és 63 kg.
Augusztus végi esküvőn leszek koszorúslány. Nekem kell ruhát választanom, a kikötés annyi volt, hogy egyszerű, nyárias max. térdig érő ruha legyen.
Mivel kicsit ducibb vagyok, így nem igazán tudok választani, hogy tulajdonképpen milyen állna jól nekem.
Még csak 1 hete nézelődök, de nem voltam még boltban körülnézni, szóval még nagyon kiinduló pontom sincs.
Van ötletetek?
(20 éves vagyok)
Ne haragudj meg de 63 kilóval te nem a duci kategória vagy hanem NORMÁL testalkatú. Nem is értem hogy mondhatsz ilyet magadról.
Amúgy próbálj fel egy csomót és válaszd ki melyik áll a legjobban.
Köszönöm a válaszokat!
Husis vagyok, van rajtam mit fogni: van hasam, fenekem, vastag a combom és nem túl nagyok a melleim. :) Nagyon tapadós ruhát semmiképpen sem szeretnék. Amúgy nincs sok gondom az öltözködéssel, csak akkor, ha kicsit elegánsabban kell kinéznem, de ennyire még sosem kellett kiöltöznöm, és nagyon nem értek hozzá. Természetesen barátnőm vagy tesóm segítenek majd a választásban, csak szeretnék kicsit képben lenni, hogy kb. mégis mi állna jól. :)
Esetleg egy ilyesmi?
szerintem ez pont nem előnyös... a szatént amúgy sem szokták ajánlani, csak ha valakinek kicsit "nagyobbítani" kell a dolgait.. :)
a keresztbe csíkozás is erősít!
én valami ilyesmit mondanék:
nekem a legjobban ez tetszene:
OFF: mióta szeretnék én a 160cm-mhez 63 kg lenni.. :( de megértelek, mikor annyi voltam, akkor is dagadtnak láttam magam, most meg egy 10essel több vagyok...
Köszi a választ! Belegondolva tényleg igazad van a vízszintes csíkozással kapcsolatban. :D
Ezek a ruhák tetszenek, főleg a lila és a sárga, bár egyik sem az én színem. :)
Most már legalább lesz valami kiindulópontom, hogy mégis milyeneket vegyek le először az állványról. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!