Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Piros menyasszonyi ruhám lesz, piros fátyol stb. milyen színű ruha illene ebben az esetben a koszorúslánynak?
fehér, fekete, krémszínú, barna, bézs, szürke, lila, halványpiros, de akár halványsárga is jó lehet
hozzá kell nézni a ruhádhoz, mert ezek közül is az egyik árnyalat lehet, hogy jó, de a másik nem
Bézs, rózsaszín, ekrü, óarany,levendula lila, pink, fehér, tojáshéj szín.
Ne legyen fekete, mert az olyan, mintha temetésre készülne.
miért lesz piros a ruhád? Már láttam képeken, hogy van ilyen (fekete-piros, piros, bordó), de még nem találkoztam olyannal, aki ezt választotta volna. Volt valami oka, vagy nem akartál snasszot, fehéret?
Sok boldogságot!
Nem tudom miért, de nekem jópofa ötlet ez a piros menyasszonyi ruha...
A fekete nem tetszene, mert olyan goth-os, de a piros egész klassz.
Esetleg tudsz hasonló ruciról linkelni kérdező?
De pirosban én leszek és nem szeretném ha a koszorúslányon olyan szín lenne mint rajtam..itt vannak képek igaz nem ilyen a ruhám de piros és nagy..plussz a fátyol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!