Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van beleszólás ebbe a koszorúslánynak, ha ő fizet?
Varratva lesznek az esküvőre a koszorúslány ruhák. Megegyeztünk egyben, a színt és ruhát tulajdonképpen a menyasszony választotta ki.
Most azt mondta, hogy neki ez így mégsem tetszik, legyen hosszú. Erről a koszorúslányok többsége, alkati probléma miatt próbálja lebeszélni, de hajthatatlan.
A ruhát teljesen mi fizetjük. Az anyagot és a varratást is.
Szerintetek ilyenkor is érvényes, hogy minden úgy legyen, ahogy a menyasszony szeretné?
nem, nem érvényes. mennyi lesz a ruha?
biztos, hogy nem állna jól, vagy csak úgy gondoljátok, hogy nem lenne jó?
Nem lesz nagyon drága, de azért engem ez is megterhel anyagilag. 10 körül lesz. És valószínűleg a varrónővel sem tudok találkozni, mert nem egy városban vagyunk.
Igazából többen azt gondoljuk, hogy nem állna jól, mert testhez simuló a ruha, ami a földig ér. Mi pedig alacsonyak vagyunk és nem annyira vékonyak. Ezért félek tőle...
Próbálni pedig nincs lehetőség.
egy hasonlót próbálj fel egy kínaiban. attól, hogy hosszú, még állhat jól akkor is, ha alacsony vagy, elvégre a menyaruha is hosszú.
próbálj fel egy hasonlót!
Rendben, azért fel fogom próbálni. Nem akarok a ruhából ügyet csinálni. :)
Végül is akkor meg tudjuk beszélni, hogy hogyan állt. Könnyebb abból kiindulni. Ez egy jó ötlet!
Szerintem add meg magad... Talán nem kell egész éjjel azt hordanod, utána gondolom pedig megkapjátok, tehát ha így nem tetszett kicsit átszabathatod kedvedre, hogy szívesen viseld más alkalmakon még.
Én a menyasszony helyett azért igyekeznék olyan lehetőséget találni, ami mindenkinek tetszik, senki ne kényszerítse a másikra az akaratát, de ha én lennék a koszorús valószínű kicsit több teret engednék a menyasszonynak, én utána még mindig mondhatom azt, ha heringnek nézek ki a ruhában, hogy "te akartad". :D
-Ha a menyasszony fizeti, akkor azt kell csinálni amit mond, max nem vállaldod
-Ha Te fizeted akkor a menyasszony is alkalmazkodjon, ha már felkért!
Ha te fizeted, akkor a menyasszony ne szóljon bele. Örüljön, hogy elvállaltátok a felkérést, és pénzt adtok ki egy olyan ruhára, amit többet nem fogtok felvenni.
Felénk ezt MINDIG a menyasszony állja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!