Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kísérőpár nélkül érdemes koszorúslánynak lenni? Hogy lesz akkor ha nincs párom?
Már bocs, de mi ez a mánia, hogy kell pár a koszorúslánynak? Én eddig ha olyan esküvőn voltam ahol volt koszorúslány, hogy az pár nélkül vonult. Nem értem mi ebben a ciki. Múltkor is itt sírt egy csaj, hogy milyen szar volt neki, mert egyedül vonult, és milyen ciki lesz ez a videón.
Szerintem, ha hülyén éreznéd magad akkor ne vállald, ha meg nem érzed cikinek, akkor vállald. Én simán megtenném!
Azzal nem lenne semmi baj hogy a lanyoknak nincs parja. De ha van mindenkinek es csak neked nincs az egy kicsit furcsa. Nincs baratod, ismerosod, unokatestver vagy nagybacsi aki teged kiserne? Nyugodtan szolj a menyasszonynak. Lehet hogy neki kulonleges elkepzelesei vannak es igy akarja. De lehet hogy eltevesztette a szervezest, vagy nem erdekli. Kerj meg valakit a csaladbol ha mas nincs. Idegent ne kerj meg csak ugy ha a par beleegyezik.
Nalunk senkinek nem lesz parja mert a lanyok felnottek a fiuk meg kicsik. Csak a testverem es a ket lanya lesznek velem, a gyurus fiuk kicsik es az osszes unokatastver gyereke fiuk, ok lesznek meg ott. mindenki kulon vonlu be csak a kicsik nem akiket vezetni kell, hogy ne legyen nagy a kaosz.
Attol fugg hogy mit kepzeltek el. Az en eskuvomon mindenkinek sajat szerepe lesz, nem csak azert lesznek ott hogy jol mutassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!