Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül koszorúslánynak lenni?
Egyik rokonom férjhez megy. Nem is akartam elmenni az esküvőre, mert épp aupair leszek, így drága lenne hazajönni, és akkor még az ajándékról nem beszéltem. És ha ez még nem lenne elég, megkért, legyek a koszorúslánya. Sosem voltam még koszorúslány, biztos jó dolog lenne, de ruha, fodrász, smink, borzasztó nagy kiadás, nem? Nem vet fel a pénz, szeretnék külföldön is kicsit spórolni, esetleg szabadidőmben ide-oda elmenni.
Önző dolog lenne a pénz miatt nemet mondani? Mennyibe kerülne vajon úgy nagyjából? Tudom, hogy sok mindentől függ, de mégis?
Hát szerintem a tény, hogy épp külföldön leszel, pont elég indok arra, hogy ne legyél koszorúslány. Ha nem közeli rokon, akkor pedig arra is, hogy ne menj el az esküvőre.
Én is voltam au pair, valami "életemben kétszer ha láttam" rokonom nősült meg, nem jöttem haza, nem is csinált belőle problémát senki.
Én egy éve voltam koszorúslány.
Ruha 15.000
Fodrász 2.000
Smink: 2 vagy 3.000 nem emlékszem pontosan
Nekem nem volt mit felhúznom éjfél után, így kellett csini ruha: 10.000
Kifejezetten kérték, hogy ajándék helyett inkább pénz: 10.000
Kb ennyi volt nekem.
Egyforma ruhák lesznek, már ki is találta, hogy milyen színű és kb milyen fazonú, viszont úgy tudtam, hogy ezt a koszorúslány szokta fizetni, ezek szerint ahány ház, annyi szokás?
Nem is túl közeli rokonról van szó. Kiskorunkban sokat találkoztunk, de az elmúlt úgy öt évben talán ha kétszer beszéltünk, szóval nem is értem, miért pont engem kért fel.
És még az is lehet, hogy az egészet az utazásra fogom majd. Ami még igaz is lenne, hiszen csak hétvégére tudnék hazajönni, az út meg simán lenne 25 ezer, plusz még a költségek, amiket fent leírtatok. Ja és kb senkit nem is fogok ismerni a násznépből - még a vőlegényt se ismerem..
Az unoka tesóm esküvőjén 10 koszorúslány volt csináltattuk a ruhát mert az volt a kérés hogy lehetőleg egyforma ruhába legyünk.
A ruha nagyon szép volt: 25 ezer /fő volt.
Anyukám fodrász ezért ingyen megcsinálta a hajunkat.
A cipő az mindegy volt végül is hogy milyen mert földig érő volt a ruha.
A smink, manikűr az ki jött 5000 Ft/fő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!