Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki 22 évesen koszorúslánynak lenni?
Szerintem nem ciki. Fogd fel úgy, hogy te vagy az óvónéni :D
Én ötévesen voltam koszorúslány, és akkor is volt egy nagyobb lány, azaz akkori szemmel néni, és ő vigyázott ránk, meg mondta, hogy mikor mit csináljunk.
Például mehettek párban, te fogod az ötéves kislány kezét, a 13 éves meg a háromévesét. Rájuk még úgyis jobban kell ügyelni. És tudod súgni neki, hogy mit csináljon éppen :)
Nem, még mindig nem találom cikinek :)
Nagyon gáz! Mond vissza gyorsan!
Látom téged csak ez érdekel hogy mi trendi és mi nem!
Gyerek vagy még te is!
*úgy tűnhet, hogy még mindig a kis habos-babos álomvilágban élek
Ez lett volna az utolsó, ami eszembe jut egy 22 éves kosz.lányról. Te tényleg nagyon önbizalomhiányos vagy. Sőt, kb. üldözési mániád lehet.
Szerintem nem ciki. 3, 5, 13, 22, tök jó, mind "más méret", tehát nem három "kisbaba" mellett leszel, hanem ott lesz a 13 éves tini is. ("Mint az orgonasípok..." :))
Szóval szerintem jól fogtok kinézni, ne hagyd ki! Különben is: felkértek, ez egy családi alkalom, örülj neki, hogy szeretnek és Téged is ott akarnak látni! :)
Önbizalom! :)
Szerintem bájosak lesztek!
Nyugodj meg, kedves koszorúslány! Nem kell, hogy önbizalomhiányod legyen az esküvőn. Ott a pár lesz a lényeg, hidd el!!
Képzeld azt, hogy Ti koszorúslányok csodaszép virágok vagytok, ékesítítek az esküvőt, és Te vagy a legnagyobb virágszál, aki segít a kicsiknek!
Érezd jól magad, ne aggódj jó lesz! :)
Üdv, 22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!