Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet -e 17 évesen időpontot kérni az esküvőmre?
Lehet kérni. Az esküvő napján nem szabad akadályba ütköznie a házasságkötés feltételinek. De ennyi erővel kérjetek időpontot a bíróságra is, válás ügyben.
nem értem hova kell sietni. Feleség, háziasszony meg családanya ráérnél 10 év múlva lenni. Addig meg élvezhetnéd az életed. Szerelem sok jöhet, de fiatalságod csak egy van..
Szia!
Mivel általában elég hosszú a várólista szerintem lehet, de ha biztosra akarsz menni akkor a vőlegényeddel menj be. Egyébként jól meggondoltad? Nem lebeszélni akarlak, csak kérdezem. Sok boldogságot, és minden jót!
19L
Igen,lehet! Sok boldogságot kívánunk!
Ez megint mekkora hülyeség, hogy csak akkor adnak időpontot, ha együtt mennek be????
Én telefonon kaptam anno időpontot, a kutya sem kérdezte, hány éves vagyok. Aztán az esküvő előtt be kellett menni a hivatalba, lefénymásolták az iratokat.
De az biztos, hogy a házasságkötés napján kell 18 évesnek lenned, ez számít csak. És ne foglalkozz másokkal, Sok Boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!