Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehet -e 17 évesen időpontot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet -e 17 évesen időpontot kérni az esküvőmre?

Figyelt kérdés
tegyük fel , hogy 3 hónap múlva 18 leszek viszont most akarok időpontot kérni későbbre amikor már 18 leszek. Lehet ilyet csinálni vagy nem mert ugye még nem vagyok 18.
2011. szept. 21. 15:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
se a 15:23assal , se a 15:32essel nem értek egyet, bár az előbbi szimpatikusabban fogalmazta meg mint az utóbbi. Véleményem szerint menj férjhez ha férjhez szeretnél, majd ha nem jó elválsz,de mindenképp csináltass házassági szerződést, ha van valami tulajdonod, gyönyörű dolog a szerelem de ha neadj isten elmúlik sokan képesek kihasználni majd eldobni, az embert.Én se mennék ennyi idősen férjhez, nekem is ennyi idősen volt egy nagyon hosszú kapcsolatom, ahol szintén ezen gondolkodtunk, most már örülök hogy nem igy alakult, sokkal jobb hogy olyan dolgokat élek meg amiket akkor nem tudtam volna ha fiatalon elkötelezem és röghözkötöm magam. Persze mindenkinek más a fontos, ha te nem az vagy aki bulizni utazni és ismerkedni esetleg pasizni akar,(persze az utolsó kivételével mondhatják azt is hogy ezeket férjel is lehet, de lássuk be teljesen más, véleményem szerint koránt sem olyan izgalmas) hanem pelenkázni, főzöcskézni, gondoskodni másokról és biztonyságban lenni akkor menj férjhez, mert attól leszel boldog nem attól ha mást csinálsz.
2011. szept. 21. 17:56
 12/15 anonim ***** válasza:
szia! Én is 17 vagyok és a múlt héten mentem be lefoglaltatni az időpontot jövő júliusra. májusban töltöm a 18-at addig nem veheti fel a jegyzőkönyvet, de attól függetlenül az időpont fent lesz tartva, de hivatalosan csak nagykorúságom betöltése után írhatom alá a jegyzőkönyvet vagy mit :D Előtte nem, mert akkor a gyámügyet is bele kéne vonni akiktől vki elmenne hozzátok kérdezősködni, meg anyudékat kikérdezni stb..szóval ugyanott lennél :D
2011. szept. 24. 23:26
 13/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:D
2011. okt. 5. 15:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Milyen gusztustalan emberek vannak, te jó ég. Mit foglalkozol ti azzal, h ki hány évesen mit csinál? Miért nem lehet a kérdésre válaszolni? Azért mert van, akinek a házasság semmit sem jelent, nem kell mindenkinek így érezni! Szerintem igenis dícséretes, ha valakinek ilyen fiatalon határozott elképzelései vannak a jövőjével kapcsolatban, és ki tud tartani a párja mellett.

Egyébként, kedves kérdező: nekünk is együtt kellett bemennünk, főleg mert nem csak a személyinket másolták le, hanem KSH-hoz is feltesz az anyakönyvvezető pár kérdést. Telefonon biztos nem elég egyeztetni, és egyenként sem. Együtt, személyesen, iratokkal és a tanúk irataival együtt. Ja, és gyámhivatal nélkül is lehet 18 év alatt házasodni, csak szülői beleegyezéssel (magyarul alá kell írniuk egy papírt, h nem ellenzik a házasságot).

Egy kérdés: a tanúd van már 18 éves? Nekem van barátnőm, aki azért nem lehetett egy ismerősének a tanúja, mert ő nem volt még 18 (egy hónapon múlt a dolog)... :)

Sok boldogságot, kitartást, hitet nektek! :)

2011. okt. 17. 14:30
 15/15 anonim ***** válasza:
ferjhez mentel?
2012. szept. 27. 03:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!