Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire van beleszólás ebbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire van beleszólás ebbe a koszorúslánynak, ha ő fizet?

Figyelt kérdés

Varratva lesznek az esküvőre a koszorúslány ruhák. Megegyeztünk egyben, a színt és ruhát tulajdonképpen a menyasszony választotta ki.

Most azt mondta, hogy neki ez így mégsem tetszik, legyen hosszú. Erről a koszorúslányok többsége, alkati probléma miatt próbálja lebeszélni, de hajthatatlan.

A ruhát teljesen mi fizetjük. Az anyagot és a varratást is.

Szerintetek ilyenkor is érvényes, hogy minden úgy legyen, ahogy a menyasszony szeretné?

2013. febr. 22. 16:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kék színű lesz.

Én nem fogom ennyire megszabni, nekem ez nem jön be. :) A színt fogom kérni, szerintem. És én fogom fizetni, ha már felkértem őket.

Csak tényleg érdekelt, hogy ilyen helyzetben mi a szokás. Annyira nem értek hozzá és én úgy gondoltam, ha én fizetem, akkor van némi beleszólásom. Még ha csak minimális is.

2013. febr. 22. 20:10
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

A menyasszony egy idióta. :D Ő is ragaszkodik ahhoz, hogy olyan ruhája legyen, amiben szépnek, jól érzi magát, nem értem,rátok miért nincs tekintettel... Sosem értettem, hogy miért kell a külföldi hagyományokat követve divatmajmot, sőt DEKORÁCIÓS ELEMET csinálni a koszilányokból (akárki fizeti is a ruhát.)Az én két koszilányom maga választja ki a ruháját, még a színét sem kötöttem meg, hiszen ahányan vagyunk, annyiféle stílus, alkat stb. Kölcsönösen aznap fogjuk látni egymás ruháját először. Szerintem ez így izgalmas és korrekt. :) (Jöhet a lepontozás.)

2013. máj. 22. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!