Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek milyen ruha állna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ruha állna jól nekem?

Figyelt kérdés

Nem vagyok túl kövér, de sovány sem, 168 cm és 53 kg vagyok. Fehér menyasszonyi ruhát szeretnék, és nagyon szeretem a csipkét, valamint csapott vállat, és a hosszú csipkeujjat. A vállam elég széles és husis a karom, viszont nincs nagy mellem, ezért nem tudom, hogy melyik fazon állna nekem legjobban...

Linkelnétek képeket, hogy szerintetek mi állna jól egy felül teltebb menyasszonynak? (:

2013. jún. 29. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Olyan lenne jó, ami takarja a vállad, és a felkarod egy picit. De a csipkeujj is ideális.

A széles váll gyönyörű! Karcsúsítja az egész alakot. Pláne ha még takarva is lesznek. Az még inkább karcsúvá tesz majd.

2013. jún. 29. 18:18
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
Na most melyikkel hazudtál, magasságoddal vagy súlyoddal? Mert nagyon is sovány, vagy legálbbis jó alakod kellene hogy legyen ezzel az aránnyal
2013. jún. 29. 18:48
 3/8 anonim ***** válasza:
16%
Lehet, hogy 63 kilós, csak elírta.
2013. jún. 29. 18:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Mind a kettő valós adat, csupán finoman szólva szűkölködöm izomzatban, és a helyére mutatós kis hurkák telepedtek...
2013. jún. 29. 18:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Ugyanezek a mereteim :) szules utan es nekem van egy potyi hasam es oldalso hurkam... Amit nem birok ledolgozni O.o
2013. jún. 30. 09:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Esetleg egy képet tölthetnél fel az alakodról, úgy könnyebb lenne elképzelni! Így az adatok alapján tényleg inkább soványnak tűnsz.

A stílusod milyen? Romantikus, bohém, klasszikus-elegáns, letisztult/egyszerű, csicsás, nőies, modern...? Ez alapján könnyebb lenne ruhákat ajánlani, mert a csipke és a hosszú ujj kb. mindenhol szerepelhet:)

Ha ezeket megírod, könnyebben tudnék ruhát linkelni, mert így nagyon nehéz elképzelnem, hogy milyen alakod is lehet - ugye ha felül nehezebb az ember, akkor általában a mellek is nagyobbak. Simán előfordulhat, hogy épp csak te látod őket kisebbnek a kelleténél, vagy épp a karjaidat érzed túl nagynak.

2013. jún. 30. 14:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát én sem tudlak elképzelni kövérnek, mert én 171 cm vagyok és 60 kiló, és mégis inkább vékonynak mondanak, mint bármi másnak.

Ha a karod husis, akkor gondolom a pánt nélküli ruhák kiestek, mert pont oda terelik a figyelmet. Esetleg csónak nyakú jó lehet. Szerintem mindenképp válassz fűzős ruhát, ha nem vagy megelégedve az alakoddal, mert az szép dereket csinál, plusz merev az anyaga hasnál, meg deréknál, így nem lesznek hurkák, ha leülsz. Persze be ne fűzd úgy, hogy ne kapj levegőt :)

de az a tuti, ha elmész egy szalonba és felpróbálsz 99 félét, mert nem látjuk az arányaidat pontosan.

2013. júl. 1. 18:09
 8/8 A kérdező kommentje:

6. A klasszikus, egyszerű, de nőies, elegáns ruhákat szeretem. (:

Köszönöm a válaszokat!

2013. júl. 6. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!