Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elől deszka vagyok, akkor milyen szabású menyasszonyi ruha állna jól?
Szia, szerintem próbálj mindenképpen felül vastag anyagú ruhát választani, pl a "deszkaságon" kiválóan segít a merevített fűzős fazon! Az pont a mellben teltebb lányoknak nem áll jól, szerintem, még jobban kidobja, amijük van...
pl. ezen még gyöngydíszítés, minta is van, ami felül még jobban erősítene!
vagy ennek a szív alakú kivágása, és a ráncolt anyaga is jó választás lenne!
Kis mellel szerintem jól mutatnak a nyakba akasztós, mélyebb kivágású ruhák. Egy ilyet egy magamfajta bögyös nem vehet fel, hiszen cicifix nélkül kell őket hordani, az meg szóba sem jöhet.
Pl itt a felső 2 kép:
A szív alakú kivágást én nem ajánlom, abba kell is tudni mit belepakolni, akkor mutat jól. Nekem olyanom lesz, és úgy áll rajtam, mint az álom, de ehhez kell az, hogy 80/C-s melltartót hordok szivacsok nélkül.
De az ilyen egyszerű, letisztult, pánt nélküli ruhák is jól állnának szerintem, főleg a jobb oldali.
Egy biztos: ha alacsony vagy, nagy abroncsos szoknyát nem szabad felvenni, mert még jobban összenyom optikailag.
Igen, a legjobb megoldás talán az lenne, ha a ruhádon mell résznél lenne valami figyelem-elterelő elem, mint az előző hsz-ben lévő link utolsó képén az az ejtés, vagy itt a masni.
Olyan, ami mellben erősít és nyújtja az alakot. Mondjuk egy hasonló mellrészű ruha egy A-vonalú, vagy olyan szoknyával, amin hosszúkás díszítés van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!