Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen eskuvoi ruha allna jol egy 23-24 hetes kismamanak? (tobbi lent)
2. terhessegem, 1.-nel elegge elhiztam, de tobbrol indultam, mint most. Kis eskuvot szeretnenk, felhajtasok nelkul, egyszerut. Nekunk az utana levo buli a fontos. Polgari eskuvo lesz, valahogy ki is szeretnek nezni, de tulzottan nem szeretnem felhivni a figyelmet magamra...na jo, ez szinte lehetetlen:D Nem szeretem, ha nagyon kozeppontban vagyok, szoval valami szereny ruhara gondoltam. Nagyon rovid hajam van, 158cm magas a vekonytol messze vagyok, de a ducitol is. Jelenleg 63kilo vagyok, de meg csak 8 hetes vagyok. Elozo terhessegemnel 20. het utan kezdett el feljonni a plusz, addig 2 kilo jott fel. Most nagyon remelem, hogy vissza tudom fogni magam, s 20. hetig nem jon fel semmi.
Milyen ruha lenne korulbelul jo? Ha esetleg tudtok kepet kuldeni, megkoszonnem.
Talaltam egyet, ami szerintem kabe jo lenne esetleg.
Ez milyen, szerintetek?
Angliaban lakom, ezert az ebay-es link, itt vennem meg hasznaltan, s ugy mennenk haza ruhaval.
Paromnak mar megvan az oltonye, egy korabbi alkalomra vasaroltunk egy sotetszurke (de latszik, hogy szurke, nem az a feketes szurke) oltonyt es nadragot. Az en ruhamat is szeretnem olcson elintezni.
Én nem vennék hófehér ruhát állapotosan, egy gyerek után, de lehet ez az én dilim. (mondjuk úgy amúgy is inkább valami törtfehéret választanék, vajszínűt) Ha Neked tetszik a fehér, akkor hajrá!
fentről a 4. pl. nagyon tetszik nekem
Sok boldogságot:D
Jujj.
Hát az, amit linkeltél semmiképp sem. Túl szoros, feszes. Kismamaruháknál célszerű lágyabb, lengébb anyagokat választani. Csinosabb és sokkal jobban mutat. Engem a fehér szín nem izgat, esküdj abban, ha szeretnél. A varratásra voksolok én is, megéri, ha jól dolgozik a varrónő.
Ilyen ruhák csinosak szerintem.
2. vagyok.
Jól mondja a 3-as, amit linkeltél túlságosan szűk és nem is divatos már annyira...
Nagyon szép ruhákat linkelt Ő is.
Minden szépet :)
divat v nem divat...
tudtátok, hogy a csipkés boleróval divatossá vált? Neeem? Hát akkor jobb ha tudjátok!
Kérdésre válaszolva! Szerintem tökéletes, ha neked tetszik! :)
5-ös: nem divatossá vált, hanem a külföldi menyasszonyiruha-tervezőknél már konkrétan 2 éve divat.
Ettől függetlenül a kérdező által linkelt ruha egy kínai műselyem hálóing, nem pedig menyasszonyi ruha, csipke bolero ide vagy oda. Arról nem is beszélve, hogy a boleró színben is elüt a ruhától. A szabását inkább nem is minősítem.
Nincs meg semmi sem konkretizalva, csak nem tudtam, honnan induljak neki. A ruhara nagyon max 30 ezer forintot szannek. Feher, vagy ivory szinben azert gondoltam, mert hat megiscsak a feher vagy ahhoz hasonlo szin az eskuvoi szin. Igazabol barna a kedvenc szinem, es annak joforman minden arnyalata a drappot es a kisse sargasat is beleertve, meg meg az elenk narancs, de ugye az eleg furan mutatna:D Amilyen szint biztos nem vennek fel az a rozsaszin, elenk citrom, lila, fekete.
A feher igazabol messze all tolem, mint szin, ha talalnek valami halvany sargas-drappost, amin mar latszik, hogy nem feher, de eppenhogy latszik rajta, akkor lehet olyat valasztanek....fogalmam sincs, csak nezzek ki valahogy:D
Koszi a linkeket, nezegetem oket:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!