Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen eskuvoi ruha allna jol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen eskuvoi ruha allna jol egy 23-24 hetes kismamanak? (tobbi lent)

Figyelt kérdés

2. terhessegem, 1.-nel elegge elhiztam, de tobbrol indultam, mint most. Kis eskuvot szeretnenk, felhajtasok nelkul, egyszerut. Nekunk az utana levo buli a fontos. Polgari eskuvo lesz, valahogy ki is szeretnek nezni, de tulzottan nem szeretnem felhivni a figyelmet magamra...na jo, ez szinte lehetetlen:D Nem szeretem, ha nagyon kozeppontban vagyok, szoval valami szereny ruhara gondoltam. Nagyon rovid hajam van, 158cm magas a vekonytol messze vagyok, de a ducitol is. Jelenleg 63kilo vagyok, de meg csak 8 hetes vagyok. Elozo terhessegemnel 20. het utan kezdett el feljonni a plusz, addig 2 kilo jott fel. Most nagyon remelem, hogy vissza tudom fogni magam, s 20. hetig nem jon fel semmi.

Milyen ruha lenne korulbelul jo? Ha esetleg tudtok kepet kuldeni, megkoszonnem.

Talaltam egyet, ami szerintem kabe jo lenne esetleg.

[link]

Ez milyen, szerintetek?

Angliaban lakom, ezert az ebay-es link, itt vennem meg hasznaltan, s ugy mennenk haza ruhaval.

Paromnak mar megvan az oltonye, egy korabbi alkalomra vasaroltunk egy sotetszurke (de latszik, hogy szurke, nem az a feketes szurke) oltonyt es nadragot. Az en ruhamat is szeretnem olcson elintezni.

2013. ápr. 14. 12:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ez egy szép és egyszerű darab, megvarratni sem olyan nehéz:

[link]

Nekem ezek a stílusú ruhák is nagyon tetszenek, az más kérdés, hogy a te alkatodhoz, vajon mennyire állhat jól (Első, vagy a harmadik):

[link]

2013. ápr. 14. 12:55
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vennék hófehér ruhát állapotosan, egy gyerek után, de lehet ez az én dilim. (mondjuk úgy amúgy is inkább valami törtfehéret választanék, vajszínűt) Ha Neked tetszik a fehér, akkor hajrá!

fentről a 4. pl. nagyon tetszik nekem

[link]

Sok boldogságot:D

2013. ápr. 14. 12:57
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Jujj.

Hát az, amit linkeltél semmiképp sem. Túl szoros, feszes. Kismamaruháknál célszerű lágyabb, lengébb anyagokat választani. Csinosabb és sokkal jobban mutat. Engem a fehér szín nem izgat, esküdj abban, ha szeretnél. A varratásra voksolok én is, megéri, ha jól dolgozik a varrónő.

Ilyen ruhák csinosak szerintem.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. ápr. 14. 13:14
 4/17 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Jól mondja a 3-as, amit linkeltél túlságosan szűk és nem is divatos már annyira...

Nagyon szép ruhákat linkelt Ő is.

Minden szépet :)

2013. ápr. 14. 13:20
 5/17 anonim ***** válasza:

divat v nem divat...

tudtátok, hogy a csipkés boleróval divatossá vált? Neeem? Hát akkor jobb ha tudjátok!

Kérdésre válaszolva! Szerintem tökéletes, ha neked tetszik! :)

2013. ápr. 14. 13:36
 6/17 anonim ***** válasza:

5-ös: nem divatossá vált, hanem a külföldi menyasszonyiruha-tervezőknél már konkrétan 2 éve divat.

Ettől függetlenül a kérdező által linkelt ruha egy kínai műselyem hálóing, nem pedig menyasszonyi ruha, csipke bolero ide vagy oda. Arról nem is beszélve, hogy a boleró színben is elüt a ruhától. A szabását inkább nem is minősítem.

2013. ápr. 14. 13:38
 7/17 A kérdező kommentje:

Nincs meg semmi sem konkretizalva, csak nem tudtam, honnan induljak neki. A ruhara nagyon max 30 ezer forintot szannek. Feher, vagy ivory szinben azert gondoltam, mert hat megiscsak a feher vagy ahhoz hasonlo szin az eskuvoi szin. Igazabol barna a kedvenc szinem, es annak joforman minden arnyalata a drappot es a kisse sargasat is beleertve, meg meg az elenk narancs, de ugye az eleg furan mutatna:D Amilyen szint biztos nem vennek fel az a rozsaszin, elenk citrom, lila, fekete.

A feher igazabol messze all tolem, mint szin, ha talalnek valami halvany sargas-drappost, amin mar latszik, hogy nem feher, de eppenhogy latszik rajta, akkor lehet olyat valasztanek....fogalmam sincs, csak nezzek ki valahogy:D

Koszi a linkeket, nezegetem oket:D

2013. ápr. 14. 13:56
 8/17 A kérdező kommentje:

3-asnak: Ez a ruha nagyon bejon:

[link]

2013. ápr. 14. 14:10
 9/17 A kérdező kommentje:
3-as, hol lehet ilyen ruhat kapni?
2013. ápr. 14. 14:11
 10/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj meg, de nagy hassal hófehér ruhában... az nagyon gáz szerintem.
2013. ápr. 14. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!