Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a ruha jól állna rajtam?
Kicsit (valóban csak kicsit) molett, de nagyon arányos testalkatú vagyok, és nagyon tetszik ez a ruha, de kicsit bizonytalan vagyok.
www.Jjshouse.com/Strapless-Ruffle-A-line-Princess-Knee-length-Bridesmaid-Dresses-With-V-neck-007001083-g1083
ha nem vastag a karod, szerintem jó lehet
de ha venni akarod, mindenképp próbálj hasonlót, és ne felejtsd el, a fehér szélesít!
Szép ruha, egyszerű. :) Elég alakkimutató, úgyhogy csak óvatosan.
Vaskos vállra nem a legmegfelelőbb, de biztosan jól állna rajtad. :)
Igazából a kommenteket elolvasva azt hittem valami brutálul tapadó ruha, amiben botrányosan nézhet ki egy molett...
Nos, én szerintem meg ez a ruha egy teljesen normális, semmi extrákkal nem kirívó esküvő ruhadarab.
Molettségen nem tudhatjuk, hogy a kérdező mit érthetett, elvégre mi nők hajlamosak vagyunk plusz 10kg-t látni magunkon.
Továbbá egy molett hölgyön is állhat ez a ruha jól, vaskos kar,vagy vaskos láb ide vagy oda, amennyiben JÓL ÉRZI MAGÁT A RUHÁBAN, VEGYE FEL, ÉS VISELJE BÜSZKÉN. ÚGYIS SZÉP MINDEN MENYASSZONY!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!