Nagyon bénán áll rajtam ez a ruha? (kép)
Csak egy farmernadrágom volt, úgyhogy muszáj volt valami csinosabb ruhát venni az ünnepekre, de nem nagyon találtam semmit. Végül ez lett, és mivel holnap meg hétfőn hideg lesz elvileg, alávettem egy garbót. Tudom, hogy nincs valami jó alakom hozzá, de szerintetek azért hordható így? 18L
Szerintem az egész szett..olyan komoly.
Nem tudom hány éves vagy de, szerintem fedobhatnád valami színes sállal vagy cipővel.
Jujj te lány hogy vehetted meg ezt a ruhát??? Bárhol ennél 100szor különbek vannak... maga a felső és a szoknyarész külön külön is borzalmas, de így együtt....
A boleros talán a jobb, sőt, de ne fekete harisnyával vedd fel és valami dögös magassarkút keríts hozzá...
Azok nem tudnak öltözködni, akik szerint ez így nem jó!
Nagyon is jól áll, igen csinos vagy benne. Még hogy öreges! Ekkora baromságot! Ezek szerint egy fiatal lány csak tömegcuccokat vehet fel, mert ha nőies próbál lenni, akkor az már "túl komoly"? Bezzeg a tornacipővel meg csőgatyával biztos nem lenne problémájuk! Ezek szerint csak 30 felett lehet nőiesnek lenni? Ugyan már! Viseld bátran, és ne foglalkozz más véleményével! :-)
20/f
Utolsó, akkor a te véleményeddel se foglalkozzon :D
Kérdező, szerintem sem áll jól ez a ruha, nem csak neked, hanem senkinek. Szörnyű, komolyan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!