Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon bénán áll rajtam ez a...

Nagyon bénán áll rajtam ez a ruha? (kép)

Figyelt kérdés

Csak egy farmernadrágom volt, úgyhogy muszáj volt valami csinosabb ruhát venni az ünnepekre, de nem nagyon találtam semmit. Végül ez lett, és mivel holnap meg hétfőn hideg lesz elvileg, alávettem egy garbót. Tudom, hogy nincs valami jó alakom hozzá, de szerintetek azért hordható így? 18L

[link]

[link]

2012. ápr. 7. 16:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon olyan 30 éves tanárnénis, bocsánat.
2012. ápr. 7. 17:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Elsővel teljesen egyetértek,jobban nem is tudtam volna megfogalmazni.Amúgy nem vészes.
2012. ápr. 7. 17:09
 3/12 A kérdező kommentje:
A szoknya is, vagy csak a garbós verzió?
2012. ápr. 7. 17:13
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem az egész szett..olyan komoly.

Nem tudom hány éves vagy de, szerintem fedobhatnád valami színes sállal vagy cipővel.

2012. ápr. 7. 17:18
 5/12 harisnyababee ***** válasza:
69%
Sztem annyira nem vészes. Nem rossz ezzel a garbóval sem, bár ha ennél maradsz, sztem testszínű harisnyát vegyél fel hozzá, mert így túl sok a fekete, lehet ezért látnak benne egyesek "tanítónénis" vonásokat..
2012. ápr. 7. 17:21
 6/12 A kérdező kommentje:

És garbó nélkül boleróval?

[link]

Így meg lehet, hogy fázni fogok. Hajj de nem tudok öltözködni:):)

2012. ápr. 7. 17:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Jujj te lány hogy vehetted meg ezt a ruhát??? Bárhol ennél 100szor különbek vannak... maga a felső és a szoknyarész külön külön is borzalmas, de így együtt....

A boleros talán a jobb, sőt, de ne fekete harisnyával vedd fel és valami dögös magassarkút keríts hozzá...

2012. ápr. 7. 17:26
 8/12 anonim ***** válasza:
31%

Azok nem tudnak öltözködni, akik szerint ez így nem jó!

Nagyon is jól áll, igen csinos vagy benne. Még hogy öreges! Ekkora baromságot! Ezek szerint egy fiatal lány csak tömegcuccokat vehet fel, mert ha nőies próbál lenni, akkor az már "túl komoly"? Bezzeg a tornacipővel meg csőgatyával biztos nem lenne problémájuk! Ezek szerint csak 30 felett lehet nőiesnek lenni? Ugyan már! Viseld bátran, és ne foglalkozz más véleményével! :-)

20/f

2012. ápr. 7. 19:08
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, akkor a te véleményeddel se foglalkozzon :D

Kérdező, szerintem sem áll jól ez a ruha, nem csak neked, hanem senkinek. Szörnyű, komolyan..

2012. ápr. 7. 20:18
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem áll bénán,csak nem a te korosztályodnak való,sokkal csinosabb ruhát is tudnál venni főleg úgy hogy ahogy a kép alapján látom,egész jó alakod van.
2012. ápr. 8. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!