Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem sokára ballagok (8. o) és...

Nem sokára ballagok (8. o) és a bankett ruhám még kérdéses. Szőkésbarna hajam van kék szemem és magassarkú ami rajtam lesz azzal együtt kb 170centi leszek. Milyen ruha állna jól?

Figyelt kérdés
linket mindenképpen küldjetek ha bírtok!:)
2012. febr. 22. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

remélem segíthettem! :)

2012. febr. 22. 19:44
 2/8 A kérdező kommentje:
igen köszönöm:)
2012. febr. 22. 19:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Nehogy elmenj estélyiben, nem kell ennyire kiöltözni!!!! :DD Nekem tavaly volt a bankettem, a többség kb. combközépig érő egyberuhát viselt. Ha olyan vagy, mint én, csajosan öltözködsz és szeretnél másoktól kicsit különbözni olyan módon, hogy csini maradj, én ezekhez hasonlókat ajánlanék:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Bocsi, ha nem ez a stílusod, ha mégis, akkor a jelszó: minél különlegesebb, csillogóbb és feltűnőbb legyen! :) Ha további képeket szeretnél nézni: [link]

És próbálj olyan boltokban nézelődni, ahol nem minden 2. lány vásárol, nehogy szembejöjjön a ruhád egy másik lányon a banketten!! :) Sok sikert és jó szórakozást!! 15/L

2012. febr. 22. 20:48
 4/8 A kérdező kommentje:
pontosan ilyenekre gondoltam!:) még annyit hogy hol találok a legjobbat?:) nemérdekel az ár..vagyis 15 ezer forintig kéne..de nembaj ha picit több
2012. febr. 22. 21:09
 5/8 anonim ***** válasza:
2. vagyok: hát... pontosan boltokat nem tudok említeni, de nagyon körbe kell nézni! A kisebb boltokba is menj be, hátha ott akadsz kincsre! :)
2012. febr. 22. 21:11
 6/8 A kérdező kommentje:
hát igen..:) köszönöm azért:D
2012. febr. 22. 21:52
 7/8 anonim válasza:

Szia! Én is hasonló cipőben járok:) Szerintem nézz szét a Bonprix.hu oldalon. Itt netről rendelhetsz ruhát, rengeteg gyönyörű ruha van, és szerintem a legtöbb nem is drága. És ha nem is rendeled meg egyiket sem, legalább lesz egy elképzelésed, hogy melyik az amelyikhez hasonlót szeretnél, vagy épp mi az ami egyáltalán nem tetszik.

Szerintem egy türkiszkék térdig érő, oldalt húzott jól állna:)

jó keresgélést!:)

2012. márc. 2. 10:18
 8/8 anonim válasza:

ja, itt a link is: [link]

én valami ilyent tudnék neked elképzelni:)

utolsó voltam!

2012. márc. 2. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!