Magassarkú és miniruha! Elég nőcis?
Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 09:39
1/14 anonim válasza:
Az ilyen összeállításra nem a nőcist szoktam mondani hanem hogy k_rvás. Szerintem.
3/14 A kérdező kommentje:
Nem olyan minkruhára gondolok, amiből mindenem kinn van, hanem olyan, ami comb középig ér
2012. febr. 18. 10:01
4/14 anonim válasza:
Ilyen időben aki erőlteti nem nőcis hanem k*rvás.
5/14 A kérdező kommentje:
Nem ilyen időben akarom felvenni; majd áprilisban.
2012. febr. 18. 10:05
6/14 anonim válasza:
Attól függ mennyire mini az a ruha. Megengedi-e az alakod és milyen magas az a sarok...
Lehet csinos de lehet ízléstelen is valami hozzávetőleges kép nem ártana.
7/14 anonim válasza:
Így van, lehet egy miniruha cuki, de k*rvás is, a magassarkúval ugyanez a helyzet. Ehhez látni kell, h konkrét véleményt mondjunk.
9/14 anonim válasza:
Szerintem kiváló párosítás! Bár én elég konzervatív vagyok, szóval jobban kedvelem a lányokon a kicsit hosszabb szoknyát/ruhát, de a combközépig érő az teljesen jó!
Biztosan üdítő látvány leszel majd a sok átlagos lány között! :-) Bárcsak más lányok is hasonlóan gondolkodnának, és mernének nőiesek lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!