Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyáltalán nem tartom magam jó csajnak, megis, ha felveszek valami nőcisebb ruhát (miniszoknya, magassarkú), akkor alig lehet a pasikat levakarni rólam, míg a barátnőimet ugyanebben a kombinációban a pasik szinte észre sem veszik?

Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy te nem tartod magad annak, még lehetsz nagyon szép.
2012. febr. 13. 18:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
talán jó a kisugárzásod, vagy az is lehet, hogy jó csaj vagy, csak nem tudod felfogni :D
2012. febr. 13. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy átlag csaj ha kirakja mindenét egyből jó csaj lesz. Egy segget, mellet mindíg megnéznek a pasik, de akiknek csak így tetszel, azt garantálom h nem is kellesz sokra
2012. febr. 13. 18:34
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
küldj képet magadról, akkor meg tudnám mondani, hogy tényleg nem vagy e jó csaj, vagy csak nincs elég önbizalmad.
2012. febr. 13. 18:35
 5/8 gratis30 ***** válasza:
100%
Az önbecsülésed veri a bányászbéka seggét. Ennyi. Egyébként te nem látod magadat szépnek, vonzónak az egy dolog, de szerintem a válasz benne van a pasik özönében. Egyszerűen fogadd el magad, de ne szálj el!
2012. febr. 13. 18:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
kisugárzás?
2012. febr. 13. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:

lehet,h olyan ruhákat hordasz alapjáraton,amik nem előnyösek neked,és aZokba nem nézel ki jól,én ismerek ilyen lányt,mert neki a kényelem a fontos.

buliba meg felveszel valami nőciset és az rögtön kihozza ,h milyen jó alakod van valójában.

a barátnőid meg gondolom,nem a legjobb alakkal vannak megáldva,de ők jobban odafigyelnek magukra alapjáraton is,h jól álljon nekik a ruha,így a hétköznapokba még tán jobban is néznek ki nálad látszólag..

De ez csak egy lehetőség...

2012. febr. 13. 18:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerüen nem hiszed el magadról, hogy jól nézel ki, jó a kisugárzásod.

Van ilyen.

Amúgy Én is ilyen vagyok csak Férfiban. Amikor elegánsabban felöltözök, le sem tudom magamról vakarni a tekinteteket, máskülönben pedig nem igazán néznek meg.

2012. febr. 13. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!