Mitől lehet az, hogy egy 17 éves lány nem mer "nagylányosan", a korosztályához hasonlóan öltözni mint a többi lány? (miniszoknya, kivágott felső, magassarkú) Helyette kislányosan/fiúsan öltözik, mert nem mer nőiesen öltözni.
Mindenkinek más a stílusa. Ha egy lány például sportos öltözetben érzi jól magát, miért ne tegye?
Ezzel jelzi is a fiúk felé, hogy milyen a stílusa és nagyobb eséllyel talál magához illő párt.
Fiú vagyok és számomra is sokkal vonzóbb, ha egy lány sportosan öltözködik, mint "plázacicásan".
Nem attól "nagylányos valaki", hogy úgy öltözik, amit leírtál: miniszoknya, kivágott felső, magassarkú-ez inkább közönségesnek hat szerintem.
Én arra használnám a "nagylányos" jelzőt, akinek már van annyira kifinomult ízlése, hogy el tudja dönteni, hogy mi áll jól neki és mi nem.
A lényeg a stílusos öltözködés és az érett gondolkodás amit a stílusával fejez ki az ember. Ha ez megvan, akkor lesz valaki "nagylány" :)
te fix hogy pasi vagy :( :D
nem mindenkinem áll jól,az a pasi aki meg ezt nézi,nem az egyéniséget hanem a külsőt az ki.........
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!