Szerintetek jól néz ki az a magassarkú cipő egy 13 éves lányon? Vagy tudnék e benne járni: Nekem nagyon tetszik csak érdekelne mások véleménye.
Ha k*rvának akarsz öltözni akkor nyugodtan. ;)
Egyébként a 16 (lassan 17) éves barátnőmnek is ilyen cipője van, nagyon szépen tud benne menni és tud hozzá öltözködni is. De nem hiszem hogy egy 13 éves GYEREK tudna ilyen cipőben úgy menni hogy nem fogja el az utcán lévőket a röhögőgörcs. :D Ha meg mégis tudna akkor meg nem tud hozzá úgy felöltözni hogy a cipő különleges maradjon.
Szerintem ez a cipő nagyon szép egy 15 feletti lányon. Neked még nem igazán való, mert 10 centi felett van a sarok mérete, és nevetségesen néznél ki benne.
DE ha vársz még 2-3 évet, akkor nagyon nőies, és elegáns leszel benne. :) ha tetszik az ilyen fajta cipő, akkor válassz egy sokkal alacsonyabb sarkút. ;D
nekem vannak 6-7 centis magassarkúim, egy ilyet egyszer felpróbáltam, tudtam benne járni, de elszédültem.
múltkor láttam két 14 év körüli csajt akik 12 centis tűsarkúban tipegtek, nagyokat léptek és behajlították a térdüket. Szánalmasan néztek ki.
Szerintem nem tiniribancos, csak simán nagy akarsz lenni. 15 éves korodban talán, de utána addig járhatsz tűsarkúban, ameddig a lábad bírja :DD
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!