Milyen lenne ez a cipő ballagásra? Túlzás lenne egy 14 éves lánynak?
Alapjában véve sportosabb "fiúsabb" vagyok,de a ballagásomra nagyon szeretnék szép lenni,tudom messze van még:DDD
ezeket néztem ki (nyilván nem ilyen árban csak a képeket nézzétek,kínaiból lesz:PP)
[link] (feketében,és ez tetszik a legjobban)
köszi a válaszokat!!:)
14/L
1. és a 4. szerintem való egy 14 évesnek.
2. és 3. szerintem nem igazán.
Bár, ahogy manapság 1-2 tizenéves öltözködik és kinéz, teljesen mindegy milyet veszel fel. Lényeg, hogy ne nézz ki úgy, mint eegy éjszakai műszakból hazafelé tartó krva!
Tehát: MÉRTÉKKEL!!!
Nekem mindegyik tetszik, de egy 14 éves lányon elég ribisnek hathat. Szerintem ráér a gimis/középiskolási ballagásodra.
20L
jaj..nehogy félreértsetek ez lesz az első magassarkúm
rám aztán nem mondható,hogy kvásan öltözök még leggingst se hordok:D
és köszi a válaszokat:)
én olyat vennék mint a màSodik, csak kisebb sarokkal (mert ilyen sarokkal Te szàz, hogy nem fogsz tudni menni, hacsak nem elötte 2 hónappal megrendeled és gyakorlod.)
azért ezt mondom, mert szerintem szandálba sokkal nehezebb menni, több helyen törheti a lábad, elöre csúszkálhat..nekem ez a tapasztalatom
hétköznapokra nem is venném fel:D
egyszeri alkalom lenne-ballagás:D
vagy tanévnyitó:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!