Túlzás az ilyen (vagy ehhez hasonló) cipő egy 17 éves lánynak?
Figyelt kérdés
(az utolsóknak már kicsit durva nekem a sarka)
Az ilyesmi cipőkhöz "mit szokás" felvenni?
2011. szept. 7. 18:22
1/12 anonim válasza:
mindjárt felnőtt vagy, szerintem nem. de inkább feketébe vedd. ehhez egy fekete csőfarmer amit betűrsz, és egy átlagos rövidujjú vagy top. lehetőleg fekete, vagy valami sötét szín
2/12 anonim válasza:
amúgy lehet hogy van olyan ember aki mamásnak tartja, de szerintem divatos, mert hódít a retró
3/12 anonim válasza:
17 évesen nyugodtan hordhatsz már magassarkút,egyszerű csőnacival jó,de jó legginggsel vagy harisnyával is:) szerintem amúgy szépek azok a cipők amiket linkeltél,én is hasonlót szeretnék:D
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Valami semleges színre gondoltam én is, leginkább a feketére, de valamiért úgy vonzza a szemem ez a halvány barnás/bézses szín, esetleg a halvány szürke, hogy most dilemmában vagyok..
2011. szept. 7. 19:01
5/12 Joy Turner válasza:
Egyáltalán nem túlzás. Szépek.
6/12 anonim válasza:
szép cipők. magassarkú és nincs fölösleges csicsa... ha jó lábad van és szép kerek feneked akkor sima feszülős farmerral tuti!
7/12 anonim válasza:
szerintem a barnásat, az a legszebb, bár nem a stílusom, de ha választani kéne akkor a barna.
8/12 anonim válasza:
nekem is a barna tetszik a 2. nagyon szép:)
és egyáltalán nem túlzás 17 éves vagy nem 12
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat(:
2011. szept. 7. 23:36
10/12 anonim válasza:
ő a legszebb:
egyszerűen gyönyörű,élőben megláttam....:D vittem is haza.
Amúgy egyáltalán nem túlzás.Nyugodtan hord, hidd el ezek nem kihivóak.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!