A nővéremnek közeleg a szülinapja, és úgy gondoltam, hogy meglepem egy cipővel, amit hordhat ősszel, ameddig be nem köszönt a tél. Én 14 éves vagyok, ő 16 éves. Szerintetek jó lenne ez a cipő? (:
2011. aug. 24. 10:50
4/8 anonim válasza:
Szerintem inkább ő válassza ki magának, mert lehet, hogy ez nem tetszene vagy esetleg bokacsizmát szeretne őszre. Menjetek el együtt vásárolni.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát.. bokacsizmája van, most sportcipőt szeretni, és dominálnak nála a sötétebb színek.
2011. aug. 24. 11:02
6/8 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de nagyon nehéz megfelelő cipőt találni, főleg ajándékba.Én is sokszor napokig mászkálok, hogy találjak egy olyan cipőt ami tetszik nekem, aztán ha ne adjisten nem kényelmes, vagy valami akkor kereshetek tovább. Szerintem a tudta és felpróbálása nélkül ne vedd meg neki. Azt viszont jó ötletnek tartom hogy elhívod vásárolni, de ne mond meg h neki akarsz venni, hanem vidd be a cipőboltba és választhat:)
7/8 anonim válasza:
szerintem se cipőt vegyél neki, hanem valami jó kis táskát vagy karkötőt,nyakláncot,piercinget (ha van neki)
Én fülbevaló b*zi vagyok ugyhogy nagyon örlnék egy nagy, nagyon szép fülcsinek!!:) Nem tudom tesódét de hátha:) Vagy egy tolltartó? Ugyis itt a szeptember.. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!