17 éves vagyok,174 cm (és 55 kg) szerintetek a 12 cm-s magassarkú még belefér? Vagyis akkor 186 lennék. Az nagyon magas?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a magassarkúkat, viszont szerintetek 186 centisen nagyon magas lennék? :( Az alacsonyabb sarkúak nem tetszenek...2011. júl. 16. 21:59
1/8 anonim válasza:
Most így fiú aggyal mondom, hogy a 12cm-es magassarkú szerintem biztos nem dob rajtad 12centit, mert csak a sarka akkora, olyan, mintha pipiskednél.
2/8 anonim válasza:
Ha magas emberekkel mész akkor semmi baj de ha mindenki más alacsonyabb akkor inkább laposba menny. Én 170cmvel laposba megyek mindig és nem zavar... úgyse akarok létra pasit.
3/8 anonim válasza:
szerintem is attól függ hova mész, mert ha alacsony emberekkel vagy furcsán néznél ki, ha meg barátod vagy akkor nála ne legyél így magasabb :)
5/8 anonim válasza:
Én 176 cm vagyok és hordok 10-11 centis magassarkút. Nálam az a maximum.
Az emberek általában megbámulnak a magasságom miatt, de hát ez van. Nekem is az ilyen magasságú cipők tetszenek. Magasabb férfiak meg bőven akadnak, szóval...
6/8 anonim válasza:
Elég vékony is lehetsz, a magassarkú meg szerintem még karcsúsít. Te döntésed, de szerintem egy 6-8 centis magassarkú is szép, kényelmesebb is, nem vágja tönkre a lábadat, ha minden napra akarod.
De ha alkalomra szeretnéd, akkor úgy elmegy.
7/8 anonim válasza:
Ugyan már, még kevés is, minimum 16 cm-es sarka legyen... gyönyörű leszel, ahogy csámpázol végig az utcán és mindenkinél nagyobb leszel szinte, a legtöbb pasinál is.
8/8 anonim válasza:
Ne foglalkozz azzal, ki mit gondol, akinek nem tetszik, az ne nézzen oda :)
Azt, aki ezt meg meri tenni, irigyelni lehetne, mert mer más lenni és nem érdekli a többség véleménye. Én azt mondom, hajrá!
(és nem 160 cm-mel dumálok, hanem ugyanilyen magassággal!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!