Magas lánynak hogy áll a magassarkú?
Figyelt kérdés
Szerintem elég hülyén néznék ki,ugy hogy én 1.5 fejjel magasabb vagyok a többi lánynál. Ezért nem szeretek magassarkút felvenni,pedig bulikba úgy felvenném :S
175cm vagyok. 17/L
2011. márc. 20. 18:33
1/5 anonim válasza:
Csak akkor gáz ha a fiúdnál is magasabb vagy.De nyilván nem választasz olyan srácot.Szerintem nem gáz.Sajnos én 10cmel alacsonyabb vagyok nálad kb ezért nemigazán tudom.De én felvenném,sztem a 175 nem annyira magas.
2/5 A kérdező kommentje:
Nincs most barátom,aki legutóbb volt,ő kb 1-2 centivel volt magasabb mint én..Szóval eddig azért nem hordtam magassarkút. Köszi a választ:D
2011. márc. 20. 21:50
3/5 anonim válasza:
Hát azért bőven vannak emberek olyan 190 cm körül is.
Én 166 vagyok, egyébként nem szeretem, én lennék alacsonyabb, de szerintem a magas lányok nagyon szépek, általában olyan vékonyak meg ilyesmi.
4/5 anonim válasza:
legyél büszke arra hogy magas vagy
én elég alacsony vagyok de mindig figyelek arra hogy a páromnál ne legyek magasabb
5/5 anonim válasza:
már nem azért nem akarok kötekedni meg semmi ilyesmi szándékom nincs csak a 175 cm nem magas az egy átlag magasság inkább azt mondanám h a körülötted levők alacsonyak max én 179cm vook de csak a 7. a tornasorban de am 12cmes magassarkút hordok hordj te is ha nem zavar engem nem zavar sőtt én mindig magas akartam lenni anyám miatt mert ő 189cm na mind1 remélem h még növök vagy 4 cm-t jól haladok afelé 2 év alatt megvolt a 20 cm 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!