Az gáz ha 8. -ban a sulis ünneplő cipőm magassarkú?
Ahogy én elnézem a mostani 8.osokat, lassan az a gáz, ha nem sminkelsz minden nap, nincs festett hajad, műkörmöd és magassarkúd.
Manapság elég ribizli ez a korosztály. Attól, hogy felveszel egy visszafogottabb magassarkút még nem leszel az. Viszont, ha ez az első magassarkúd arra késülj fel, hogy kb 2 óra után úgy fog fájni a lábad, mintha parázson járnál.
Szerintem nem.
AStól csak sexy-sebb leszel.
Ja, tutire féltékenyek, mert magassarkút hordani akkora kiváltság, hogy rajtad kívül más nem is teheti meg.
Ez mekkora gáz, uramatyám xD
"Én is 8-adikos vagyok, és ha bulizok vagy ilyesmi akkor 12 cm-s magas sarkú van rajtam általában, és amúgy én már át táncoltam benne egy egész estét/éjjelt, és nem fájt benne a lábam :D és amúgy nem tünsz ribancnak, max a lányok szemében :D de azok csak féltékenyek :D 14/L"
jesszusom o.O Ez már morbid bocs.
Kérdező: nekem is magassarkú az ünneplősöm de nem nagy sarka van,majd ballagásra lesz magasabb... :)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!