Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy áll rajtam ez a ruha?

Hogy áll rajtam ez a ruha?

Figyelt kérdés

[link]

Persze most nem vagyok barna, de nylon harisnyával hordanám max, a cipő milyen hozzá. Vagy talán nem előnyös nekem?

2012. márc. 24. 14:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem jol nez ki es jol all:)

hol vetted ?

am en az ilyet magassarkuval hordanam :)

15/L

2012. márc. 24. 14:19
 2/22 anonim ***** válasza:
86%
Ez számomra egy felső, nem ruha.
2012. márc. 24. 14:23
 3/22 anonim ***** válasza:
83%
Elég előnytelen, kicsit befigyel a karfiolsegg...
2012. márc. 24. 14:28
 4/22 anonim ***** válasza:
37%
jó.. de tényleg egy magassarkúval mutatna jól.
2012. márc. 24. 14:29
 5/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Elsőnek: Internetről rendeltem!!

Egyébként ez magassarkú csak telitalpú valahogy én imádom ezt a magassarkút de majd bevállalok egy másikat.

Karfiol s*gg...???????Sajna rossz napokon járok, és egy franciabugyi féleség van rajtam. :)

2012. márc. 24. 14:31
 6/22 anonim ***** válasza:
88%
már maga a ruha is rettenetes(már ha ezt a rongyot ruhának lehet nevezni), de rajtad egyenesen ijesztően áll, pedig nincs rossz alakod, simán fel tudnál öltözni csinosan, normálisan. nem értem minek kell ilyen ízléstelen vackokért pénzt adni. tényleg nem veled van a baj. ha rám hallgatsz ezt a valamit úgy dobod ki, ahogyan van. ha meg hordod hát kár érted, helyes lánynak tűnsz a képen...
2012. márc. 24. 15:02
 7/22 anonim ***** válasza:
95%
Őszintén megmondom, nekem nem tetszik ez a ruha, olyan mintha magad köré csavartál volna egy szúnyoghálót, nem bántásból mondom
2012. márc. 24. 15:04
 8/22 anonim ***** válasza:
95%
Nekem sem tetszik a ruha, de ettől most tekintsünk el... Szerintem nem áll jól a ruha, kicsit nagy a hasad hozzá és csípőben is csúnyán látszik a bugyi vonala. Ne értsd félre, nem azt mondom, hogy kövér vagy, nincs rossz alakod, de ez a ruha előnytelen.
2012. márc. 24. 15:05
 9/22 anonim ***** válasza:
79%
a ruha ocsmány, és rajtad sem áll jól.
2012. márc. 24. 15:16
 10/22 anonim ***** válasza:

Hát végülis nekem csak a ruha nem tetszik, az alakod jó :)) biztos jól állnának az ilyen ruhák neked, mert az alakod meg van hozzá, csak nem ilyenekkel...ja és a cipő sem szép, magasabb sarokkal jobb lenne..

nekem az ilyen ruhák tetszenek:

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. márc. 24. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!