Hogy áll rajtam ez a ruha?
Persze most nem vagyok barna, de nylon harisnyával hordanám max, a cipő milyen hozzá. Vagy talán nem előnyös nekem?
Csatlakozom, a ruha ocsmány, karfiolsegged van és pocakod...
Nem is értem, ilyen kínai förmedvényre hogy lehet pénzt kiadni???
A ruha nagyon szexi, csak az itt jelen levők 90%-a prűd mit állat és ezen kívül akkor merevednek/nedvesednek ha lepontozhatnak mindenkit aki nem kiskosztümbe, szürke unalmas sz@rokba meg balerinába van.
Az alkatod nem ideális ehhez a ruhához, amihez közel tökéletes test kell. A has-fenék páros kissé dudorodik. Ennek ellenére a párodat remekül lehet csábítani illetve ha nagyon nem érdekel hogy más mit szólsz, felveheted amúgy is, de miután valószínűleg érdekel (hiszen itt kérdezted), inkább picit formálnod kellene még az alakodat hozzá. Ha az én nőm lennél azért örülnék neki ha így várnál otthon.
Én sajnos nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy mennyire borzalmas a ruha, így azt sem tudom objektíven megítélni, hogy hogy áll rajtad. Ez a ruha bárkin förtelmes lenne. Egyébként maga ez a pánt nélküli szűk fazon szerintem nem áll rosszul, de én a helyedben olyan ruhát választanék, ami olyan 5-10 centivel hosszabb (és nem csak azért mert jobban állna, hanem nem is kéne benne feszengened annyira, hogy mi lesz ha felcsúszik kicsit), és nem ilyen vékony tipikus kínai póló anyaga van. A melltartópántot felejtsd el, a szilikonpántot méginkább felejtsd el, és (szerintem) a cipőt is cseréld le, mert (szerintem) az is rémes, de ez már egyéni megítélés kérdése.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!