Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy áll rajtam ez a ruha?

Hogy áll rajtam ez a ruha?

Figyelt kérdés

[link]

Persze most nem vagyok barna, de nylon harisnyával hordanám max, a cipő milyen hozzá. Vagy talán nem előnyös nekem?

2012. márc. 24. 14:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%

Csatlakozom, a ruha ocsmány, karfiolsegged van és pocakod...

Nem is értem, ilyen kínai förmedvényre hogy lehet pénzt kiadni???

2012. márc. 24. 15:42
 12/22 anonim ***** válasza:
95%
eléggé előnytelen neked...nem vagy az a tipikusan sportos vékony lány, márpedig ez kiemeli az alakod (ami neked nem előnyös). Mellesleg ez nem ruha, hanem egy tiptop felső.
2012. márc. 24. 15:59
 13/22 anonim ***** válasza:
58%
Ja és még valami: a fekete melltartópántot felejtsd el. Az ég áldjon már meg titeket, ennyi önkritikátok lehetne.... Vagy pántos ruha és úgy melltartó a pánt alá, vagy pánt nélküli ruha, de akkor melltartó nélkül/vagy esetleg pánt nélküli melltartóval.. ez olyan igénytelen így.
2012. márc. 24. 16:00
 14/22 anonim válasza:
hát tényleg nem túl jó... Szerintem nem túl előnyös..talán egy farmercsőnadrág feldobná :D
2012. márc. 24. 17:38
 15/22 anonim ***** válasza:
olyasmi ruhát nézzél mint amit az egyik válaszoló belinkelt. én beleszerettem a rózsaszínű ruhába:)
2012. márc. 24. 19:33
 16/22 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon olcsonak nez ki.. ne elonyos. bocsi
2012. ápr. 23. 23:05
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

A ruha nagyon szexi, csak az itt jelen levők 90%-a prűd mit állat és ezen kívül akkor merevednek/nedvesednek ha lepontozhatnak mindenkit aki nem kiskosztümbe, szürke unalmas sz@rokba meg balerinába van.

Az alkatod nem ideális ehhez a ruhához, amihez közel tökéletes test kell. A has-fenék páros kissé dudorodik. Ennek ellenére a párodat remekül lehet csábítani illetve ha nagyon nem érdekel hogy más mit szólsz, felveheted amúgy is, de miután valószínűleg érdekel (hiszen itt kérdezted), inkább picit formálnod kellene még az alakodat hozzá. Ha az én nőm lennél azért örülnék neki ha így várnál otthon.

2012. ápr. 24. 01:00
 18/22 anonim ***** válasza:
54%
Bocsi utolsó: én 21 éves lány vagyok, derékig érő szőke hajam van, vékony vagyok, mindenki szerint nagyon szép. Általában 12-13 centis magassarkúkat hordok, nem vagyok prűd, sem igénytelen, imádom a szép ruhákat, eléggé előkelő boltokból vásárolok és ha bulizni megyek, szép, szexis, csábító (hogy a te szavaiddal éljek) ruhákat hordok...ilyet soha fel nem vennék, az őszinte véleményem az, hogy a ruha hossza, anyaga, mintája (...) pont olyan, amit kis szegény parasztlánykákon látni, akik azt hiszik hogy irtó dögösek, de NEM, egyáltalán! Vannak igényes olcsóbb ruhák is, itt nem az árra akartam kitérni, de erről süt az ócskaság..
2012. ápr. 24. 08:33
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Szilikon pántos melltartóval jobb lenne.
2012. ápr. 24. 11:07
 20/22 anonim ***** válasza:
55%

Én sajnos nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy mennyire borzalmas a ruha, így azt sem tudom objektíven megítélni, hogy hogy áll rajtad. Ez a ruha bárkin förtelmes lenne. Egyébként maga ez a pánt nélküli szűk fazon szerintem nem áll rosszul, de én a helyedben olyan ruhát választanék, ami olyan 5-10 centivel hosszabb (és nem csak azért mert jobban állna, hanem nem is kéne benne feszengened annyira, hogy mi lesz ha felcsúszik kicsit), és nem ilyen vékony tipikus kínai póló anyaga van. A melltartópántot felejtsd el, a szilikonpántot méginkább felejtsd el, és (szerintem) a cipőt is cseréld le, mert (szerintem) az is rémes, de ez már egyéni megítélés kérdése.

20/L

2012. ápr. 24. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!