Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyanolyan színű ruha lesz "sögornőmön" mint rajtam. Mit jelent? (babona elvileg. )
LOL!
utolsónál ott a pont!
egyébként meg gondolom nem ugyanaz a fazon..
én pl. imádok feketében meg narancssárgában járni, ennek ellenére mégsem kérek meg minden járókelőt, hogy ne hordjon ilyen ruhákat.
A pezsgőszín nem tipikusan a menyasszonyi ruhák színe, így lehetséges, hogy a sógornőd nem tudta, hogy neked nem fehér ruhád lesz, alapból meg nem illetlenség ilyen színt felvenni, mert akkor a halványsárga, barack, és a rózsaszín is az lenne, egy kosztüm meg elég drága, szóval szerintem nem akkora tragédia és én is nő vagyok, gondolom te ruhád fazonja igencsak elüt egy kosztum színétől, tehát, ha nem annyira hasonló a fazonja, szerintem ne szólj miatta.
Ha persze tudta milyen lesz a ruhád, és ennek ellenére ugyanolyan színűt vet, valószínűleg szóvá tenném, mert úgy valóban pofátlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!