Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ugyanolyan színű ruha lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugyanolyan színű ruha lesz "sögornőmön" mint rajtam. Mit jelent? (babona elvileg. )

Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 19:19
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
hol? Esküvőn vagy temetésen? Nem mindegy:-S
2010. jún. 6. 19:43
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
látom esküvő kategória:) (bocsi)...akkor te vagy a menyasszony? vagy mindketten vendégek vagytok? Ez sem mindegy:-S
2010. jún. 6. 19:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Azt,hogy most depibe kell esned,és másmilyen színű ruhát kell felvenned.
2010. jún. 6. 19:57
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem igazán értem, te vagy a menyasszony? Nem fehérben esküdsz? Mert elméletileg fehéret felvenni esküvőre más részéről illetlenség, az a menyasszony színe, úgyhogy a sógornőddel közöld hogy legyen szíves más színt viselni, mert nagyon udvariatlan dolog. Amennyiben meg színesben esküdsz hát akkor is, illene neki tiszteletben tartania a választásodat.
2010. jún. 6. 20:13
 5/10 A kérdező kommentje:
én vagyok a menyasszony és pezsgő színű a ruhám és a sógornőmnek is.. vegyek új ruhát??? =)
2010. jún. 8. 08:45
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Nehogy már a menyasszony vegyen új ruhát :D Vegyen a sógornő :D
2010. jún. 8. 08:48
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Ilyen baromságon is csak a nők akadnak ki. Gondolj bele a párod mit érezhet? Ha fekete zakóba lesz és a pasik többsége is.
2010. jún. 8. 09:59
 8/10 anonim ***** válasza:
62%

LOL!

utolsónál ott a pont!

egyébként meg gondolom nem ugyanaz a fazon..

én pl. imádok feketében meg narancssárgában járni, ennek ellenére mégsem kérek meg minden járókelőt, hogy ne hordjon ilyen ruhákat.

2010. jún. 8. 13:45
 9/10 A kérdező kommentje:
látszik mennyire érdekli ez a téma a férfiakat! =) Gratula! Olyan ruhába elmenni mint a menyasszony illetlenség! Arra voltam kíváncsi más is ígygondolja-e.
2010. jún. 8. 22:12
 10/10 anonim ***** válasza:

A pezsgőszín nem tipikusan a menyasszonyi ruhák színe, így lehetséges, hogy a sógornőd nem tudta, hogy neked nem fehér ruhád lesz, alapból meg nem illetlenség ilyen színt felvenni, mert akkor a halványsárga, barack, és a rózsaszín is az lenne, egy kosztüm meg elég drága, szóval szerintem nem akkora tragédia és én is nő vagyok, gondolom te ruhád fazonja igencsak elüt egy kosztum színétől, tehát, ha nem annyira hasonló a fazonja, szerintem ne szólj miatta.

Ha persze tudta milyen lesz a ruhád, és ennek ellenére ugyanolyan színűt vet, valószínűleg szóvá tenném, mert úgy valóban pofátlanság.

2010. jún. 9. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!