Titeket zavar, ha valakin ugyanolyan ruha van, mint rajtatok?
Egy csomószor előfordult, hogy egy ismerősöm meglátott rajtam egy felsőt, és a jövő héten már ő is ugyanazt hordta. Egyből kérdezgették, hogy hol vettem és mennyiért. Miért kell mindig leutánozni? Aztán meg eldicsekedik vele, hogy milyen jó vétel volt, és micsoda jó ruha, és hogy ő találta itt és itt. Már lassan nem merek felvenni új ruhát, mert a következő héten meglátok még rajtam kívül vagy 3 embert, akin ugyanez van.
Titeket ez nem zavar?
22L
Velem ez még sosem fordult elő...
Mondjuk én turkálókból vásárolok és magamnak tervezem meg a ruhákat, amiket aztán megvarratok.
De a cipőket és hasonlókat pl. rendesen veszem, ahol mások. De még sosem volt senkin olyan, mint rajtam.
Azt hiszem ha az utcán szembejönne valaki akkor csak meglepődnék, de ha ismerősöm vagy egy társaságban lennénk és ugyanolyan cucc lenne rajtunk, akkor azért nem repesnék az örömtől...
Ha leutánoznának akkor pedig jól megmondanám a véleményem.
Teljesen megértelek, ugyanezt érzem én is. Nem értem, hogy egy embernek miért nincs egyénisége és stílusa, és miért kell a másikat utánozni. Nekem a képemről sülne le a bőr, ha ugyanolyat vennék mint egy barátomnak, ismerősömnek, nem még mutogatni..nevetséges.
Egyébként egy kis személyes történek: tegnap egy ugyanolyan tetoválással jelent meg egy kedves "barátnőm" mint nekem van 2 éve..hát köpni-nyelni nem tudtam mikor megláttam.
L20
Nem ertem, miert hisztiznek az emberek, ha valakinek megtetszik az altaluk viselt ruha. Varrjatok magatoknak, ha annyira egyediek akartok lenni, mert addig, amig ruhaboltokban vasaroltok, tobb szaz/ezer/tizezer ember fogja ugyanazt a ruhat viselni, mint ti.
Egyebkent engem nem idegesit, csak ha egyszerre van rajtunk es akkor is azert, mert a manian, hogy biztos osszehasonlitgatnak minket, es mi van, ha a masiknak jobban all..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!