Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek errol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek errol a ruhárol? Kérek mindenkit irjon választ! A ruha már megvan! Jol is áll, valamiert mégis ugy erzem, hogy nem vagyok biztos a dontesemben!

Figyelt kérdés

Es nem kell mondanom h eletem legfontosabb napja lesz, azt akarom h minden tokeletes legyen

[link]

#ruha #ekuvoi
2013. nov. 5. 21:53
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:
A ruha tiszta uj, ahogy a kérdésben irtam a ruha mar megvan es jol is all, az anyaga is jo, minden rendben van vele! :) en nem errol az oldalrol rendeltem anyukam angliaban el. o vette meg nekem es kuldte el... teszek fel képet ahol a ruha már rajtam van :)
2013. nov. 7. 12:10
 52/59 A kérdező kommentje:

itt van rajtam a ruha

[link]

2013. nov. 7. 12:33
 53/59 anonim ***** válasza:
És az téged komolyan nem frusztrál hogy a két melled között a köldöködig belátni, és az egész átlátszó? :O
2013. nov. 7. 12:40
 54/59 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit túl kivágott esküvőre. lesz templomi is? Szerintem oda semmiképp ne vedd fel!!
2013. nov. 7. 13:24
 55/59 anonim ***** válasza:
a dekoltázsa elég kihívó, én ennél konzervatívabb vagyok, de egy megfelelő hölgyeményen jól állhat, és tudnia kell viselni. A másik az, hogy nagyon remélem, hogy nem D-vagy annál nagyobb kosarat hordasz, mert abból botrány lesz...nagymamádnak ne mutasd meg, mert el fog hűlni :D
2013. nov. 7. 14:44
 56/59 anonim ***** válasza:

Nem tudnád lefényképezni magad benne? Leginkább akkor tudnánk igazából véleményt mondani, hiszen modellen mindig másként áll a ruha. Nekem így ránézésre nem tetszik, de azért mert nem az én stílusom, viszont lehet hogy rajtad meg jól áll.

DE ha nem érzed jól magad benne inkább válasz másik modellt, mert utána bánni fogod. Én is sokáig így voltam, kiválasztottam egy ruhát, tetszett, de valahogy mégsem éreztem az igazinak, aztán találtam egy másikat, ami amint megláttam megtetszett, ahogy felvettem tudtam ez kell nekem. Nem is bántam meg. Szívesen nézem most is :)

2013. nov. 7. 15:31
 57/59 anonim ***** válasza:

48-as vagyok

Nekem tetszik a ruha rajtad! Sokkal jobb, mint az eredeti. tény, hogy kihívó, de jól áll :)

2013. nov. 7. 15:56
 58/59 anonim ***** válasza:

Egyébként az nem tudom feltűnt-e, hogy még a kínai ruhának is csak a másolatát küldték...

Az eredeti képen teljes más az organza szabása és sokkal bővebb is a szoknya, a másodikon inkább szarrágyűrt műtaftnak tűnik az egész, nem organzának. Arról nem is beszélve, hogy az eredeti ruha pántnélküli :D:DD:

itt megtekinthető nagy méretben is:

[link]

2013. nov. 7. 16:00
 59/59 anonim ***** válasza:
Nekem asszimetrikusnak tűnik benne a melled :D
2013. nov. 7. 17:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!