Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek errol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek errol a ruhárol? Kérek mindenkit irjon választ! A ruha már megvan! Jol is áll, valamiert mégis ugy erzem, hogy nem vagyok biztos a dontesemben!

Figyelt kérdés

Es nem kell mondanom h eletem legfontosabb napja lesz, azt akarom h minden tokeletes legyen

[link]

#ruha #ekuvoi
2013. nov. 5. 21:53
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem tetszik. Bocsi.

Túlcicomázott, habos-babos giccsparádé rettenet, amitől a pasik is kiszaladnak a világból.

A dekoltázs meg egyszerűen túl kivágott nem esküvőre való. Esetleg egy playboy bulira.

Ha egy kicsit szétnézel biztos találsz valami hasonlót de ízléseset.

Az ilyen nagy, díszes aljú ruhákhoz általában valami elegáns, diszkrét, alig díszes vagy sima de elegáns felső illik mert ha mindkettő túl díszes az már sok a jóból.

2013. nov. 5. 22:10
 12/59 A kérdező kommentje:
Igazábol pár éve még tényleg illett volna hozzám, szerettem a kihivo ruhákat! viszont mostanra ez megvaltozott, lehet ezert is nehez a dontes, mert a regi enemnek az alomruhája lett volna, de sajnos, még en magam sem tudom, melyik az a ruha ami most is megallna a helyet rajtam! nem akarok kozonsegeset, de egyszerut sem! azt gondoltam a ruha valasztas lesz az eskuvo legkonyebb kérdése, persze az IGEN után :))) de neeem!!! :((
2013. nov. 5. 22:12
 13/59 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem gyönyörű a ruha.
2013. nov. 5. 22:14
 14/59 anonim ***** válasza:
89%
Ez nagyon közönséges. Az alsó része szép, de ezzel a felső résszel együtt már nagyon sok. Főleg, hogy az a felső rész szerintem nem is esküvőre való. Inkább utána.... Amikor már kettesben vagytok.
2013. nov. 5. 22:15
 15/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik.
2013. nov. 5. 22:17
 16/59 anonim ***** válasza:
100%
A kihívó ruha meg a közönséges ruha közt azért nagy különbség van! És ez a ruha az utóbbi kategóriába tartozik. Meg ne az esküvődön akarj már kihívó lenni...
2013. nov. 5. 22:18
 17/59 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem olyan "olcsó".
2013. nov. 5. 22:18
 18/59 anonim ***** válasza:
81%

Nekem túl orosz-ukrán ízlésvilágú, ez volt az első érzésem, mikor ránéztem. Vannak finoman, elegánsan szexis menyasszonyi ruhák is, amik úgy tesznek nőiesen vonzóvá, hogy messze nem közönségesek.

Ezek szerintem sokkal elegánsabbak, szexisek is, de nem ribisek. :)

[link]

[link]

[link]

[link]

Ez hasonló, mint a tiéd, csak visszafogott változatban:

[link]

2013. nov. 5. 22:22
 19/59 A kérdező kommentje:
NAgyon szépen köszönöm mindenkinek a választ! sokat jelent ez számomra, a kornyezetemet már kinyírtam ezzel a kérdéssel :D ! Koszonom az utolsonak aki meg segitett is es rá szánta az idejét hogy kikeressen par másik ruhát!! :)
2013. nov. 5. 22:24
 20/59 anonim válasza:
73%
nekem ez a nyerő [link]
2013. nov. 5. 22:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!