Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek errol a ruhárol? Kérek mindenkit irjon választ! A ruha már megvan! Jol is áll, valamiert mégis ugy erzem, hogy nem vagyok biztos a dontesemben!
Es nem kell mondanom h eletem legfontosabb napja lesz, azt akarom h minden tokeletes legyen
Nekem sem tetszik, megírták a többiek, hogy miért.
Arra vigyázz, hogy ne parázz rá teljesen, ne legyél olyan, mint a Menyaszörnyek sorozat hisztérikái, akik közül az egyik visongta, hogy az az ő napja... a bamba vőlegény meg ott pislogott mellette, mint valami huszadrangú színházi kellék.
Úgyhogy ne mondj olyanokat, hogy az életed legfontosabb napja, mert az nem a TE napod, hanem a TI napotok.
Egyébként ha ennyit filózól rajta akkor nem az igazi de mégis valami hasonlót képzelsz el.
Ez pl. hasonló de elegánsabb, diszkrétebb. Egy szép csipkefátyollal fantasztikus lenne.
utolsó, ez gyönyörű. kérdező, Neked tetszik? :)
és mikor lesz a nagy nap? sok boldogságot!!! :)
az első szerintem is közönséges, de ez a másik fantasztikus...gyönyörű :)
19/N
Áhá szóval olyan kis nőcis vagy:)?
A 24-es nagyon szép de ha varratod akkor pl. lehet a felső részét szép csipkével borítani és máris nem olyan egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!