Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek errol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek errol a ruhárol? Kérek mindenkit irjon választ! A ruha már megvan! Jol is áll, valamiert mégis ugy erzem, hogy nem vagyok biztos a dontesemben!

Figyelt kérdés

Es nem kell mondanom h eletem legfontosabb napja lesz, azt akarom h minden tokeletes legyen

[link]

#ruha #ekuvoi
2013. nov. 5. 21:53
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem tetszik, megírták a többiek, hogy miért.

Arra vigyázz, hogy ne parázz rá teljesen, ne legyél olyan, mint a Menyaszörnyek sorozat hisztérikái, akik közül az egyik visongta, hogy az az ő napja... a bamba vőlegény meg ott pislogott mellette, mint valami huszadrangú színházi kellék.

Úgyhogy ne mondj olyanokat, hogy az életed legfontosabb napja, mert az nem a TE napod, hanem a TI napotok.

2013. nov. 5. 22:30
 22/59 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van :) elég nagy házisárkány vagyok :) de mindent ugy csinalunk ahogy NEKUNK jo!!:) semmiben nem dontok egyedul, és o sem :) hisz ahogy irtad ez a mi nagy napunk :) oda fogok figyelni erre meg jobban! legszivesebben a ruhát is megmutatnam neki, de a babona miatt, ezt a dontest nélkule kell meghoznom!!! :(((((
2013. nov. 5. 22:33
 23/59 anonim ***** válasza:
87%

Egyébként ha ennyit filózól rajta akkor nem az igazi de mégis valami hasonlót képzelsz el.

Ez pl. hasonló de elegánsabb, diszkrétebb. Egy szép csipkefátyollal fantasztikus lenne.

[link]

2013. nov. 5. 22:33
 24/59 anonim ***** válasza:
76%

utolsó, ez gyönyörű. kérdező, Neked tetszik? :)

és mikor lesz a nagy nap? sok boldogságot!!! :)

2013. nov. 5. 22:36
 25/59 A kérdező kommentje:
Igen tényleg csodás... bár ez az én nagy bajom, h az osszeset ugy latom h tul egyszeru! meg odébb van a nagy nap!! :) de még jo h a ruha kérdést nem az utolso pillanatra hagytam :) 2014.6.14 :) a világ legszebb dátuma !! :))) koszonom a jo kivansáogt!!! :) es a sok kedves választ!!
2013. nov. 5. 22:39
 26/59 A kérdező kommentje:

[link]

ez is nagyon tetszik... :)

2013. nov. 5. 22:43
 27/59 anonim ***** válasza:
100%

az első szerintem is közönséges, de ez a másik fantasztikus...gyönyörű :)

19/N

2013. nov. 5. 22:45
 28/59 anonim ***** válasza:
100%

Áhá szóval olyan kis nőcis vagy:)?

A 24-es nagyon szép de ha varratod akkor pl. lehet a felső részét szép csipkével borítani és máris nem olyan egyszerű.

2013. nov. 5. 22:48
 29/59 anonim ***** válasza:
A 24-es tényleg gyönyörű :) Ha úgy álltok, akkor varrathatsz is hasonlót, az ízlésednek megfelelően módosítva. Csak a mellrész ne legyen olyan botrányos :D
2013. nov. 5. 22:50
 30/59 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek is tetszenek :)

2013. nov. 5. 22:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!