A Sugarbird drága üzlet? Mégis mennyi mit tudom én egy felső, ruha?
Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 19:51
1/6 anonim válasza:
Ez a webshop, itt vannak árak is: [link]
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :) Hát igen nem túl olcsó:)
2012. jún. 14. 19:57
3/6 anonim válasza:
Nem birtad volna megkeresni magadtol az oldalt?Kene nyitni egy szanalmas kategoriat es oda tenni az ijeneket...
4/6 anonim válasza:
utolsó.. kéne nyitni egy írni helyesen nem tudó kategóriát és oda tenni az ILYENEKET.
5/6 anonim válasza:
mindennek utána lehetne járni másmilyen modon is...de ez egy olyan oldal ahol bármit lehet kérdezni!szal tessék az ilyen hulye válaszokat megtartani magatoknak :)
szerintem a kérdező sem erre volt kiváncsi...ezért nem fognak itt sem merni kérdezni az emberek mert rögtön lehurrogják őket vagy a kérdés vagy pedig a helyesírás miatt...hát ki a f*t érdekel...
6/6 anonim válasza:
te nagyon okos azért jött létre ez az oldal ,hogy azt kérdezzen az ember amit AKAR ! ha nem tetszik akkor a szánalmaddal együtt el lehet ballagni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!