Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vettem egy ruhát ami nagyon...

Vettem egy ruhát ami nagyon drága volt, de meggondoltam magam. Csere hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Ki lehet cseréltetni vagy levásárolni egy ruhát amit nemrég vettem?Egyszer sem volt rajtam csak nem tetszik a színe.megvan a blokkja is.Tudjátok milyen jogszabályok vonatkoznak erre?

2012. jún. 11. 08:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy hol vetted. Például a New Yorker és a C&A-ben is 14 napon belül lehetséges a csere. A blokkra is rá szokták írni, persze nem mindenhol, de a turkálón kívül blokkal együtt is vissza kell váltaniuk, ha meg van hozzá az árcédula is. Az Invázióban múltkor le lehetett vásárolni, de ott a pénzt is visszaadták volna, de így könnyebb. Szóval függ attól, hogy hol vetted, meg hogy csereköteles-e a termék. Érdemes próbálkozni, szerintem visszaváltják neked.
2012. jún. 11. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!