Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A TallyWeijl milyen üzlet?...

A TallyWeijl milyen üzlet? Szeretitek? Drága vagy tűrhető?

Figyelt kérdés
És egy farmer,mennyibe kerül kb ? :)
2012. jún. 7. 14:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Szeretem,és vannak olcsóbb dolgok.Egyedül felsőruházatot szoktam venni,a farmer változó szerintem,5-7rugó lehet.
2012. jún. 7. 14:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Én nem nagyon szeretem, és nem olcsó, kb mint a társai.

Van onnan egy farmerom, de nem emlékszem mennyi volt, 5-6 körül, de nem szeretem, mert nyúlik. Mikor először felveszem alig jön rám, fél óra múlva meg már kinyúlt a térdemen..:s

2012. jún. 7. 14:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Ú :S. Nem drága,de hogy nyúlik az nem jó :/. Még egy kérdés: kis méret szokott lenni, XS,XXS... stb ? :)
2012. jún. 7. 14:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, van kis méret
2012. jún. 7. 15:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Kis méret az van bizony bőven (azt a Bershkában is találsz, szeretnek elmérni)
2012. jún. 7. 16:02
 6/7 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy myilen stílusú ruhákat szeretsz hordani:) szerintem vannak nagyon csini, nőies felsők, szoknyák, rucik és a nadrágai is elég jó, bár én inkább csak nyári shortokat veszek ott, ilyen 1-2 szezonosakat, ha hosszú farmert akarsz venni, akkor inkább minőségibbet válassz, ami nem nyúlik:)
2012. jún. 8. 11:55
 7/7 anonim válasza:
hát a tally weijlben vannak sok kis ruhák... s-től egészen az xxxs-ig.Az ár attól függ h mit szeretnél venni és h mikor:)árleszállításkor nagyon jo áron meg lehet kapni a ruhákat,ami a minőséget illeti nem a legjobb,de aki szereti ezt a stílust és mindig váltja a ruháit divat szerint és inkább a kinézet érdekli nem a kényelem annak nagyon jo az az üzlet.én is szeretem de a nadrág ha olyan fajtát veszel tényleg hama kinyúlik.
2012. júl. 19. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!