A végig gombos, vagy a cipzáros sliccű farmit szeretitek jobban?
Végül is mind a kettőnek van előnye. A cipzárasból könnyebben és gyorsabban ki tudom magam hámozni. Pl wc-re sietve vészhelyzetben. :)
A gombos meg nem tud lecsúszkálni.
Kedves atyaég!
Ezek szerint mégis tudtad miről van szó!
Gondolom a te szádat még az a szó sem hagyta el, hogy tévé. Szigorúan mindig televíziós készüléknek mondod...
Amúgy láthatod, hogy nem a nyelvészeti témában tettem fel a kérdést, tehát inkább próbálj meg erre koncentrálni.
Köszönöm.
Kedves kérdező!
"A közszói betűszót alkotó betűk nevét néhány esetben már teljesen kiírjuk: pévécé, tébécé, téesz, tévé stb." Tehát a magyar helyesírás szabályai szerint teljesen elfogadott. Olyan szó viszont, hogy farmi, maximum annyit jelent, hogy farmról származó.
Üdv: atyaég
Kedves atyaég!
Ezek szerint szövegértésből megbuktál.
Igazán sajnálom. :(
Kedves kérdező!
Azt hiszem, az olyan szövegekből, mint farmi, pari, ubi, sali, narisari, séti, inkább azok bukhatnának meg, akik használják.
Üdv: atyaég
:)
Kedves atyaég!
Abban a mondatban, ami ismételten nem jutott el a tudatodig, egyetlen ilyen kifejezés sem volt.
Én inkább a kérdésre válaszolnék még ha tökre gáz és übercikinek is tartom a farmi szó használatát.
A gombos farmer dögösebb , férfiasabb . A cipzáros meg gagyi.
Ennyit szerettem volna FARMIKA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!