Szeretitek a nejlon bokazoknit tavasszal-ősszel hordani cipőben? Mit hordtok helyette?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 21:08
1/7 anonim válasza:
Converse-ben rendes zoknit hordok, balerina és tűsarkú cipőkbe nem veszek nylon zoknit. Semmi értelme, szerintem csúnya, beleizzad a láb, és nem az a zokni ment meg senkit a felfázástól.
2/7 A kérdező kommentje:
De ha mondjuk fel kell venned egy elegáns szövetnadrágot. Akkor csak nem húzod fel mezítláb a cipőt, hanem vagy nejlonharisnya vagy n.zokni. Mit lehetne ehelyett? Van ebből valami nem nejlonos változat?
2012. ápr. 4. 21:23
3/7 anonim válasza:
Nem szeretem, utálom. De még egy fokkal jobb, mint mezítláb, mert akkor hozzátapad a cipő belseje a bőrhöz.
Persze ha egy mód van rá, pamutzoknit hordok, csak ugye az nem minden cipőhöz való....
Vannak még a pamutos titokzoknik, de azzal az a baj, hogy vagy kilógnak a cipőből (balerinacipőből, mert annak rövid az eleje), vagy lecsúsznak a lábról...
4/7 anonim válasza:
Szerencsére nem kell szövetnadrágot felvennem sose. De ahhoz se vennék nylon zoknit, minek? Mivel néz ki jobban, mint az, ha zokni nélkül veszel fel egy körömcipőt? Nem igazán értem.
5/7 anonim válasza:
Én szoktam hordani. Cipőtől és nadrágtól függ, hogy rendes vagy nejlonzoknit hordok. Mezítláb csak a szandált szerem felvenni.
6/7 harisnyababee válasza:
Én azt szoktam hordani, nincs vele semmi bajom..
7/7 anonim válasza:
Igen, de én egész nejlont hordok. F30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!