Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok miért szerettek nejlon...

Lányok miért szerettek nejlon harisnyát vagy combfix-et vagy térdfix-et hordani?

Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 11:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Én azért nem szeretem a harisnyát,mert kényelmetlen.Mondjuk szoknyát sem hordok,azt is kényelmetlennek tartom.
2011. nov. 21. 11:23
 2/14 anonim ***** válasza:
bocs,úgy olvastam a kérdést,hogy miért nem szerettek..
2011. nov. 21. 11:25
 3/14 anonim ***** válasza:

A nejlonharisnyát nem szeretem, de ha még hűvösebb időben akarok szoknyát hordani, akkor jó, mert nem fázom fel benne. Ha már ettől nem kell tartani, akkor inkább combfixet hordok, mert az a páromnak is tetszik.

Nejlonharisnyát még hidegben veszek fel a nadrág alá, mert plusz réteg és melegít.

A térdfixnek túl sok értelme nincs, akkor hordok olyat (vagy bokafixet), ha nadrágot veszek olyan cipővel, amibe gáz a zokni, vagy nem is fér bele. ( [link] )

Mezítláb ugyanis egy idő után már hideg van hordani, ráadásul egy olcsóbb cipőt nem is lehet, mert ott töri fel a lábam, ahol éri. jó minőségűre meg nem mindig telik.

2011. nov. 21. 11:28
 4/14 anonim ***** válasza:

nem igazán értem a kérdésed lényegét

azt, hogy min van a hangsúly

a harisnyahordáson vagy a harisnya anyagán?

ha az előbbi a kérdésed, akkor:

harisnyát nem azért hord az ember, mert szeret, hanem mert kell

pont úgy, mint más ruhadarabokat

ha a harisnya anyagára irányul az érdeklődésed, akkor:

azért, mert a pamut harisnya a legtöbb elegáns ruhához túl bumfordi

egy elegáns női cipő elég ügyetlenül mutatna pl pamut térdfixszel

2011. nov. 21. 11:31
 5/14 anonim ***** válasza:
combfixet nem hordok csak harisnyát. nem szeretem, de muszáj, ha nem akarok megfagyni. Télen hordom nadrág alá és ilyenkor is hordom, mert sokat vagyok szoknyában.
2011. nov. 21. 11:36
 6/14 A kérdező kommentje:
azért akinek nincs barátja közületek annak szívesen megnézném milyen a lábán a combfix vagy bármilyen harisnya
2011. nov. 21. 11:41
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem szeretek. xD Ha nagyon muszáj, magamra erőltetem, de utálom az összes műszálas dolgot, inkább egy vastag, meleg pamutharisnya, vagy combig érő zokni. Bokafixet hordok amikor még nem kell zárt cipő, de a topánkába már belefagyna a lábam. :D
2011. nov. 21. 11:41
 8/14 A kérdező kommentje:
azért a férfiakra jó hatással van ha egy nő bármilyen harisnyát főleg ha jól áll rajta
2011. nov. 21. 11:49
 9/14 anonim ***** válasza:
66%
nem minden férfi ugyanarra gerjed mint te, nem kellene általánosítanod. ezzel meg azt éred el, hogy nem szívesen megyek ki harisnyában az utcára, mert undorító, ha egy sima ruhadarab miatt egy beteg állat észrevesz
2011. nov. 21. 12:53
 10/14 A kérdező kommentje:
nem a ruhadarab a lényeg hanem hogy kiemeli a női láb szépségét
2011. nov. 21. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!