Csajok! Hogyan kapcsoljátok be a combfix hátsó "csatjait"? Hátrafordulva nagyon nehéz, és állandóan szétesik.
A legtöbb harisnyakötőnek nincs hátul pántja... Elöl van meg oldalt, mert ha pl. le méltóztatott ülni a titkárkisasszony, akkor azért annyira ne legyen brutális élmény. Biztosan jól vetted fel? :D
Bocsi, nem hülyének akarlak nézni, de én ilyennel még nem találkoztam, bár tény, hogy nem gyakran viselek ilyesmit. :D
A hátsó részét lazábbra veszem, mert ha leülök, megfeszül.
Általában varrok rá egy kicsi fület, amibe bemegy a csat, így nem csúszik ki olyan könnyen.
Úgy veszem le, hogy a hátsó rész már be van kapcsolva, így nem veszik el a harisnya párja sem.
Ennek elöl van meg hátul. Ha a csatja hátul van középen, akkor a hátsó pántok sehogysem tudnak oldalt lenni az enyémen. :P Ilyen csatja van mint ennek:
Lehet hogy ehhez is kellene kis fül a combfixre? Az enyémen nincsen és én így belecsíptettem a combfix szélét, de az úgy mindig szétcsúszik. :(
Én úgy oldom meg, hogy kiterítem vhova, mondjuk az ágyra, ott előre bekapcsolgatom, és ha ez megvan, akkor csak felveszem, mint egy harisnyanadrágot.:)
Am combfixed, vagy harisnyád van? Mer a combfixhez nem igazán jó a harisnyatartó, az télleg elég szenvedés, mert az csak akkor marad úgy, ha a haritartót sikerül a két szilikoncsík közé bepattintani...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!