Tudtok-e olyan boltot, de lehet akár webshop is, ahol kifejezetten hosszú, tehát nem térd fölé, hanem jóval hosszabb, akár hajlatig érő zoknit (nem combfix), lehet kapni?
Figyelt kérdés
Láttam már képen ilyeneket, de nem találok.Egyébként azokon a képeken, ez a zokni felért a hajlatig, de úgy, hogy még gyűrődött is volt jócskán, tehát extra hosszú, látszólag pamut anyagból lehetett.
Köszi!
2011. okt. 19. 01:04
1/8 anonim válasza:
Calzedonia, én ott szoktam venni, de találtam már a Bershkában, Tezenisben is.
2/8 A kérdező kommentje:
Lehet nem egyértelmű elsőre, de nem térhajlatra, hanem a combhajlatra gondoltam, amikor a hosszúságot próbáltam meg kifejezni!!
2011. okt. 19. 03:44
3/8 anonim válasza:
ilyesmit a japán iskoláslányok hordanak divatból, csak úgy hogy lehúzzák térd alá és gyűrődik. keress webshopokon, esetleg rakutenen. :)
4/8 anonim válasza:
Ha Pesti vagy, akkor a Mester utcában van egy harisnya és zokni üzlet, ott vannak combhajlatig érő zoknik. Sajnos az üzlet nevét nem tudom :S De a körúttól kell kb 300 métert besétálni.
5/8 anonim válasza:
Előző vagyok, megtaláltam a boltot :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket, biztató, hogy lehet ilyet kapni,egyébként Debrecenben valaki?
2011. okt. 19. 12:44
7/8 anonim válasza:
Én ilyenre vadászok már egy éve, de nem igazán van. Amit hosszúnak szánnak az is csak a térdem fölé ér. Ilyet vettem már aluljárókban, kínaiban. Máshol még nem láttam. Ezek kínai méretek, ami nekünk térd fölé ér az nekik combtetejéig is.
Neten rendelhetsz esetleg olyat ami tényleg hosszú.
Küldenek Magyarországra is.
8/8 A kérdező kommentje:
2011. okt. 19. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!